Aktywne Wpisy
cpt_foley +93
Hej wszystkim. W skrócie - moja mama przeszła udar a ja sklocilem się z siostrami tak, że nie chcemy na siebie patrzeć.
Około godziny 13 będąc na wyjeździe dostałem telefon od siostry, że mama bełkocze i myli słowa. Nie tak dawno czytałem dużo o udarach i zasugerowałem żeby zadzwoniła na 999. Zapytała czy na pewno, odpowiedziałem że tu nie ma na co czekać bo za godzinę może być roślinką. Odpowiedziała coś w
Około godziny 13 będąc na wyjeździe dostałem telefon od siostry, że mama bełkocze i myli słowa. Nie tak dawno czytałem dużo o udarach i zasugerowałem żeby zadzwoniła na 999. Zapytała czy na pewno, odpowiedziałem że tu nie ma na co czekać bo za godzinę może być roślinką. Odpowiedziała coś w
KarolaG17 +154
Kara śmierci? Jestem za!
Aborcja kilkutygodniowego niepełnosprawnego plemnika? CZY WAS #!$%@?*O?! Nie mamy prawa do odbierania życia!
#bekazpisu #strajkkobiet
#ukraina dla zasięgu bo warto te komedie zobaczyć xD #polityka
Aborcja kilkutygodniowego niepełnosprawnego plemnika? CZY WAS #!$%@?*O?! Nie mamy prawa do odbierania życia!
#bekazpisu #strajkkobiet
#ukraina dla zasięgu bo warto te komedie zobaczyć xD #polityka
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#hotelparadise
zaraz mję tu niektóre zjedzą za me słowa
Mnie jej miny na tej ynteligentnej inaczej twarzy doprowadzają do wymiotów...a czasami strach powodują