Wpis z mikrobloga

Chcę zmienić telefon, obecnie mam Galaxy S7 3 rok, bateria już padła, rozładowuje się w godzinę. Flagowiec to flagowiec, ale szkoda mi wydawać coraz więcej na telefon który jest tak naprawdę zabawką. Upatrzyłem Xiaomi Redmi Note 10S 6/128gb. Specyfikacją bije moje S7, ale jakoś coś mnie jeszcze blokuje. Sam nie wiem czy jest sens za tyle kupować telefon, pewnie wystarczyłby mi jakiś inny Redmi 4 który za 500zł będzie chodził następne 3 lata, tylko nie chcę schodzić z ekranem poniżej Amoleda, bo syszałem że to najlepsze matryce, ja jestem z niego zadowolony. Czy jest tutaj ktoś kto przesiadł się z flagowca na Xiaomi i jest zadowolony ? #samsung #galaxy #xiaomi #redmi #redminote10s
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@cyqor: polecam przejrzeć najpierw tag i zapoznać się z błędami, które pojawiają się na xiaomi. Jeśli je akceptujesz, to możesz kupić xiaomi.
Oczywiście napisze tutaj za chwilę ktoś, że on ma xiaomi i błędów nie ma, wystarczy robić wipe, aktualizować, nie aktualizować, przejść na xiaomi.eu, kupić flagowca, ustawić region na Szwajcarię, ustawić region na Chiny, zmienić jasność na 1/3, nie naklejać szkła, kupić nohon, albo na dragon-tt.

Przejście na xiaomi
  • Odpowiedz
@cyqor: nie wiem jakie modele tych xiaomi maja i jakie wymagania ale kazdy kogo znam narzeka na xiaomi i ja tez, moze maja duze szczescie, albo my pecha
  • Odpowiedz