Aktywne Wpisy
pakoraban +52
Mirki, macie w życiu osoby, których nie możecie zapomnieć pomimo upływu wielu lat? Chodzi mi o jakieś platoniczne miłości, obiekty westchnień. Ja do tej pory nie mogę sobie z tym poradzić, nawet zajęcie się czymś nie pomaga
WirtuozPrzegrywu +14
#przegryw #!$%@? wszyscy mnie dali na czarno, chce odpisać i nie mogę, a wszystko to przez kolor nicku, bo przecież nie przez moje wysrywy czy komentarze
#bialorus #bekazlewactwa
@rakiwo:
@rakiwo: smutna prawda
Sami się takimi pokrakami karzecie głosując na nich.
"Sytuacja na granicy jest trudna, uważamy jednak, że chronienie jej to priorytet, a sam atak jest specjalnym działaniem Łukaszenki w celu wywołania eskalacji konfliktu" Wołano pudrować faktycznie winnego, zwalać część winy na PiS licząc, że będzie miało to odbicie w sondażach.
W szerszym kontekście to jak 2 tygodnie temu debatowano nad budową muru
@kontos_stelio: to jednak na antyimigrantach, a nie 500+? ( ͡° ͜ʖ ͡°) No popatrz, a ich główny przeciwnik to wcale PiSem nie strasz od 15 lat, a jak sobie za wrogów nr. 1 kiboli obrał to pamiętasz jeszcze?
Nie mam wywiadu i jestem zwykłym typem i to pisałem 2 tygodnie temu. Każdy kto odrobine myśli i potrafi przewidywać o tym wiedział a durna opozycja nie wiedziała.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Co oczywiście w żaden sposób nie wybiela opozycji...