Aktywne Wpisy

zyd_z_pasji +781
Zarabiam w Polsce obecnie 8200zł netto. Wszedłem na stronę z ogłoszeniami samochodów żeby sprawdzić jakieś auto które mi się podoba wizualnie. Gdyby odkładać 100% wynagrodzenia potrzeba 413 miesięcy żeby odłożyć na takie auto o ile oczywiście jego cena nie wzrośnie. Załóżmy jednak inny scenariusz realistyczny że mogę odkładać 2500zł miesięcznie bo reszta idzie na wynajem + jedzenie + hobby. Wtedy czas odkładania pieniędzy wzrasta do 1356 miesięcy czyli ponad 113Lat!!! Takie proste
źródło: temp_file4471770259057894615
Pobierz
kommie +128
źródło: il20250413_905845615_xlarge
Pobierz

Wyobraźcie sobie że w tej chwili macie około 190 cm wzrostu, świetną twarz, dobry frame i muskularne ciało, zarobki na wysokim poziomie i całkiem sporego naganiacza. Dodajmy jeszcze że jesteście w 100% hetero i macie wysokie libido. Zakładacie tindera i już po godzinie macie mnóstwo chętnych lasek zarówno na jednorazowe r------o jak i na dłuższy związek. Nawet idziecie sobie ulicą albo jesteście gdzieś w markecie i przypadkowo napotkane kobiety od razu wysyłają wam jednoznaczne sygnały mówiące: "Wow, ale super facet! Chciałabym go bliżej poznać".
I jeżeli wtedy powiecie sobie NIE i pozostaniecie sami, to tylko wtedy jestem w stanie uwierzyć, że to jest bycie "singlem z wyboru".
#przegryw #blackpill
@ZdejmijTenAbazur: Tak mi mów, aż mam ochotę czytać dalej
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora