Wpis z mikrobloga

Tak szczerze to facet może powiedzieć "jestem singlem z wyboru" lub to że "świadomie żyję w celibacie" tylko wtedy gdy jego atrakcyjność jest na poziomie minimum 7/10. W przeciwnym wypadku jest to banialuka bo większość ludzi przeciętnych i tych poniżej jest samotna przez to, że zostali odrzuceni przez kobiety a nie przez to, że sami wybrali sobie samotność i całkowity brak seksu.

Wyobraźcie sobie że w tej chwili macie około 190 cm wzrostu, świetną twarz, dobry frame i muskularne ciało, zarobki na wysokim poziomie i całkiem sporego naganiacza. Dodajmy jeszcze że jesteście w 100% hetero i macie wysokie libido. Zakładacie tindera i już po godzinie macie mnóstwo chętnych lasek zarówno na jednorazowe r------o jak i na dłuższy związek. Nawet idziecie sobie ulicą albo jesteście gdzieś w markecie i przypadkowo napotkane kobiety od razu wysyłają wam jednoznaczne sygnały mówiące: "Wow, ale super facet! Chciałabym go bliżej poznać".

I jeżeli wtedy powiecie sobie NIE i pozostaniecie sami, to tylko wtedy jestem w stanie uwierzyć, że to jest bycie "singlem z wyboru".

#przegryw #blackpill
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Wyobraźcie sobie że w tej chwili macie około 190 cm wzrostu, świetną twarz, dobry frame i muskularne ciało, zarobki na wysokim poziomie i całkiem sporego naganiacza. Dodajmy jeszcze że jesteście w 100% hetero i macie wysokie libido. Zakładacie tindera i już po godzinie macie mnóstwo chętnych lasek zarówno na jednorazowe r------o jak i na dłuższy związek

@ZdejmijTenAbazur: Tak mi mów, aż mam ochotę czytać dalej
  • Odpowiedz
@ZdejmijTenAbazur: Nie do końca. Większość facetów którzy nie są ponadprzeciętnie atrakcyjni tylko przeciętni i maja jakieś zasoby i stabilne dochody jest w stanie mieć samice, ale po pierwsze musza zaakceptować duży przebieg i wiek co najmniej +/- 28 lat, a po drugie musza się pogodzić z faktem ze będą w tym związku beciakami, na prawdziwa miłość nie maja co liczyć i maja duża szanse na rozwód i alimenty w przyszłości.
  • Odpowiedz