Aktywne Wpisy
mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Uwielbiam tych bajkopisarzy #programista15k.
Twierdzą że zarabiają po 30k, a jak ich zapytasz o podróże, to okazuje się, że najdalej byli u ciotki na Śląsku xd
Tak się składa, że pracuje w dobrym it i mogę powiedzieć, że zagraniczne wakacje dwa razy w roku to raczej norma.
Najczęstsze kierunki to Włochy, Portugalia,hiszpania, a dalej to Chiny, Japonia i Ameryka.
Nie liczę kilkudniowych krajowych wypadów, bo weekend w spa
Uwielbiam tych bajkopisarzy #programista15k.
Twierdzą że zarabiają po 30k, a jak ich zapytasz o podróże, to okazuje się, że najdalej byli u ciotki na Śląsku xd
Tak się składa, że pracuje w dobrym it i mogę powiedzieć, że zagraniczne wakacje dwa razy w roku to raczej norma.
Najczęstsze kierunki to Włochy, Portugalia,hiszpania, a dalej to Chiny, Japonia i Ameryka.
Nie liczę kilkudniowych krajowych wypadów, bo weekend w spa
mgr_rybak +47
Dobrze, że dzisiaj śmieciarki nie jeżdżą to jeszcze rok przede mną. Jak zwykle pijcie ze mną kompot.
#urodziny
#urodziny
Jedna dziewczynka studiuje zaocznie, druga pracuje.
Pierwsza pracowała jakiś czas, ale nagle przestała i siedzi w domu, ogólnie to nie mój interes, ale ma w cholere czasu to mogłaby sobie chociaz gotowac, ale ona nie xD. Ma catering dietetyczny. Ogólnie obie nie gotują, bo nie umieją/nie chce im się. Ostatnia druga wybrała się do sklepu po awokado i pyta sie mnie czemu to awokado jest takie twarde xDDD. Z kolei druga to też jest ananas. Ciągle nie ma czasu. Ona jest bardzo zapracowana. Miałem kiedyś zdalną to widziałem, że wychodzi do pracy o 11, a przychodzi o 17. Rozumiem, że może pracuje zdalnie czy coś, tylko jak ona wraca do domu, to ciągle rozmawia przez telefon. Może dorabia w call center nie wiem. Swoją drogą też ostatnio narzekała, że nie wyrabia się z deadlineami w pracy i chyba ją zwolnią. Tyle tego jest, a ona nie wie w co ręce włożyć. Drugiej hobby to też gadanie przez telefon.
Reasumując jeżeli tak funkcjonuje większość dziewczyn, to nie dziwie się facetom, że nie biorą z nimi ślubu, bo po co im drugie dziecko.
#rozowepaski
Ponad to co ma do tego gotowanie? Duzo osob nie jest zainteresowana gotowaniem takim czegos powazniejszego, wymagajacego czasu.
Co lepsze potrafią do takiego domu sprowadzać jeszcze laski, a później się dziwią, że jakoś się dystansują po takiej nocce w syfie.
Ludzie żyją jak im wygodnie, najwyraźniej małżeństwo nie jest dla nich.
@niezdiagnozowany: no i na tym powinieneś zakończyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Typie, zyj swoim zyciem a nie innych
@Iskaryota: opowiedz coś Mireczku o tym odkurzaczu, bo jak sam czytałem jaki on jest inteligentny i jakie ma szmery bajery i lasery to się przestraszyłem, że moje mieszkanko to na niego za głupie będzie ¯\_(ツ)_/¯
@niezdiagnozowany: jestem po ślubie i czasmi tak się czuję xD ogólnie dodaj jeszcze brak umiejętności przyznawania się do błędów i jest piękny obraz różowych pasków xD
Jak ja
@PonuryKosiarz: ja mam akurat dość podstawową wersję V8, ale generalnie odkurzacz wciąga wszystko jak szatan. Zwłaszcza dywany super czyści, te rolki dużo wyciągają z włosia wykładziny.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@bellazi: a to są inne? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@niezdiagnozowany: o kurde ale wysyp białorycerstwa w komentarzach xD
Byś napisał tak o współlokatorach płci męskiej to by oferowali sposoby na pozbycie się nierobów i przegrywów xD
Głupim to jednak jest łatwiej w życiu ;) Czasami się zastanawiam czy by głupiej nie poudawać.
Komentarz usunięty przez autora
@Piro3202: bo?