Aktywne Wpisy
Przeczytałem na Wikipedii kto i ile czego przekazał Ukrainie i okazuje się, że Rumunia nie przekazała praktycznie niczego. Nie myślałem, że to takie same dzbany jak Węgry.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_military_aid_to_Ukraine_during_the_Russo-Ukrainian_War
#ukraina #wojna
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_military_aid_to_Ukraine_during_the_Russo-Ukrainian_War
#ukraina #wojna

feainewedd_ +10
Czuję, że życie przecieka mi przez palce. Nieustannie z rozrzewnieniem rozpamiętuję moją młodość, gdy przeżywałam silne fascynacje różnymi dziedzinami jak sztuka, literatura, muzyka czy nauka, gdy z ochotą wychodziłam wieczorem z przyjaciółmi do parku czy na działkę rozkoszując się letnim powietrzem, zapachem kwiatów i radością wynikającą z poczucia bliskości z tymi ludźmi. Tamten okres miał w sobie dużo magii, może dlatego że dorastałam i dla nastoletniego umysłu wszystko wydawało się ciekawe, istotne,
#bekazprawakow #bekazkatoli #bekazpisu #bekazpodludzi #polska #godek
W Polsce znajdziesz tylko jakąś nieistotną mniejszość która będzie gotowa stwierdzić że aborcja to coś dobrego. A to jest pogląd, który jest w Polsce obecny właśnie za sprawą działalności ruchów antyaborcyjnych.
Też przez aktywność Kai Godek i takich wpisów, też przez działalność tych wszystkich furgonetek antyaborcyjnych.. Generalnie w Polsce udało im się już wypracować to, że absolutnie nie ma
Komentarz usunięty przez moderatora
Teraz już widzę że jest najzwyklejszą w świecie psychopatką. Nie wierzę już w jej chronienie życia poczętego, nie wierzę
Kaja Godek
@Dymass: hasło z premedytacją wrzucone w odniesieniu do obecnej afery, gdzie zmarła kobieta osierocając dziecko i zostawiając męża, bo ze względu na zmianę wykładni prawa w tym bantustanie lekarze nie wykonali aborcji, którą
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@Shatter: Śmiem twierdzić, że znacznie więcej ludzi traktuje ją tam po prostu jak kolejny środek antykoncepcyjny.
@Kismeth: zabieg jakim jest aborcja też jest obarczony ryzykiem sepsy.
@Shatter: W internecie trudniej to wyłapać, ale odbieram to co napisałeś jako sarkazm. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mówiąc szczerze to jakoś nie spędza mi to snu z powiek. Tym razem tylko po prostu zwróciłem uwagę na fakt, że tego rodzaju podejście do aborcji w Polsce, to wynik działań ruchów antyaborcyjnych.
W Polsce aborcja jest traktowana jako zło, ostateczność, dramat itd. To