Aktywne Wpisy

9HYx +853
Mam dobry dzień, więc chciałbym zrobić #rozdajo - 2 x 50PLN na zakup #ksiazki z dowolnej księgarni internetowej. Moim zdaniem należy wspierać promowanie czytania gdzie tylko się da, więc mały gest ode mnie. Jeśli chcesz wziąć udział to zostaw plusika i jakikolwiek komentarz. Losowanie zwycięzców jutro o godz. 16:00, powodzenia.

tiritto +79
Gdyby mi ktoś 2 lata temu powiedział, że będę jedną z tych ksenofobicznych łajz, mówiących, że Ukraińców trzeba wywalić, niech sobie wracają do siebie, to bym nie uwierzył. A tutaj proszę, właśnie do tego stadium już dotarłem. Jedziesz sobie w kolejce, ktoś ogląda filmiki na pełnym głośniku — oczywiście wszystko w języku ukraińskim. Przeglądasz w internecie filmiki rowerzystów, a jak trafisz taki, gdzie jakiś rowerzysta wyskakuje z ryjem na innych, gdzie sam

A użytkownik oczywiście d...a bo latał na LOS zamiast FPV, jaśnie znawca i pilot z bożej łaski ¯_(ツ)_/¯
I niestety 3" wykonało RTH bez nadajnika GPS na pokładzie #pdk
był #dron nie ma drona, trzeba sięgnąć do kieszeni, ech...
#gorzkiezale #hobby i trochę #gownowpis
RX_lost, nawet nie mogłem go zlokalizować zasięgiem na aparaturze, więc brzęczyk pomógłby jak umarłemu kadzidło...
@hiperchimera: i co, taki wiatr był, że grawitację pokonał?
niestety błędy operatora, głupie przeczucie ze dam radę opanować na dość sporej wysokości i wrócić. Niestety w pewnym momencie totalnie e zniknął z pola widzenia... A poleciał za daleko do dzikiego lasu więc szukaj wiatru w polu bez GPS-a.
Nauczka na przyszłość, że po to masz FPV żeby widzieć gdzie lecisz. Duma lotu VLOS kosztowała ok 600 złotych (⇀‸↼‶)
no tak wypadałoby, niestety duma zrobiła swoje, jakbym miał atenki to bez problemu bym sprowadził quada do siebie. No ale cóż, mądry człowiek po szkodzie
A swoją drogą to właśnie zasięg mnie zgubił w tym przypadku, bo jakby spadł do 100 m to myślę że byłaby jakaś szansa na odzyskanie :)
z resztą nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, do domu mam Nanohawka i Meteora :)