Wpis z mikrobloga

Mirki pijcie ze mną kompot.

Ja większość z Was wie, swego czasu postanowiłem zagiąć parol na wyjątkowo obrzydliwym #polskiantysemityzm ojcu chrzestnym #konfederacja niejakim Stasiu fantaście - czyli Stanisławie Michalkiewiczu.
Plan swój realizuje skrupulatnie, zbierając na niego dowody w postaci jego własnych wypowiedzi lub wpisów i nie mam z tym żadnych problemów, bo jest to płodny "twórca" i dowodów na siebie samego kręci aż nadto.

Co robię następnie z tymi dowodami, to moja słodka tajemnica, ale napiszę tylko, że są w Polsce pewne organizacje, które takie dowody chętnie przyjmują pod kątem przyszłych procesów karnych i cywilnych wytaczanych naszemu Stasiowi...
A jest tego od Sasa do Lasa. Organizacje #lgbt czy te walczące z #antysemityzmem w przestrzeni publicznej do środowisk feministycznych włącznie.

btw. Stasio ma takie powiedzenie, że bardzo docenia swoich przeciwników i krytykantów, ponieważ są oni jego wierną widownią i dostarczają mu wyświetleń tudzież pieniedzy - swoja drogą myli się nasz Stasio i co do tego, ponieważ YouTube zablokował mu monetaryzację treści już czas jakiś temu i to na obu kontach...xDDDD.
Stasiu, chyba nie jesteś jednak najostrzejszą kredką w piórniku.( ͡° ͜ʖ ͡°)

Wracając do tematu. Sąd Rejonowy dla Warszawy-Żoliborza w Warszawie/wydział karny, skazał Stasia fantastę na 150 stawek dziennych to jest około 12k cebulionów plus opłaty sądowe za ponowne podanie do wiadomości nazwiska wierzycielki. Kolejne sprawy przed naszym milusińskim już niebawem.
Ku chwale Ojczyzny i nie musicie dziękować, ale będzie miło xDDDD

#bekazprawakow #tangodown #michalkiewicz #bekazkonfederacji #konfederacja #neuropa #4konserwy #bekazkatoli #kosciol #patologiazmiasta
s.....s - Mirki pijcie ze mną kompot.

Ja większość z Was wie, swego czasu postanow...

źródło: comment_1636218477FM5oaVIb9BkDZMhU1joHYC.jpg

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
@KOLEGAMAMY: Będzie szybciej niż Ci się to wydaje. Wystarczy zobaczyć nagły spadek ludzi w stosunku do kościoła i religii w szkole. Wystarczy jedno pokolenie, jak to miało miejsce w niesłychanie religijnej Irlandii.
  • Odpowiedz
@L3stko: A swoją drogą, wpłacasz coś tam Stasiowi na utrzymanie i grzywny? Zauważyłem, że zaraz po #patostreamy polska psychoprawica, to drugi najczęściej żerujący nowotwór w Internetach. Zero wstydu, ale z drugiej strony tylu baranów, że aż trochę zal nie spróbować xD
  • Odpowiedz