Aktywne Wpisy
raul7788 +305
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam problem z #seks w nowym związku. Jesteśmy razem od 4 miesięcy. Rozmawialiśmy, żeby zacząć już współżycie. Problem jest taki, że jak rozmawiamy, to ona mówi, że ona chce uprawiać seks, ale ja nie inicjuję. Ja z kolei uważam, że po niej nie widać, że w ogóle chce seksu i nic nie inicjuje. Tak jej powiedziałem. W ten sposób tak sobie rozmawiamy, że oboje chcemy, ale nic się nie
Mam problem z #seks w nowym związku. Jesteśmy razem od 4 miesięcy. Rozmawialiśmy, żeby zacząć już współżycie. Problem jest taki, że jak rozmawiamy, to ona mówi, że ona chce uprawiać seks, ale ja nie inicjuję. Ja z kolei uważam, że po niej nie widać, że w ogóle chce seksu i nic nie inicjuje. Tak jej powiedziałem. W ten sposób tak sobie rozmawiamy, że oboje chcemy, ale nic się nie
Mirki, brakuje mi kontaktu z ludźmi. Jestem introwertyczką, cichą i wycofaną ale naprawdę chciałabym mieć znajomych. Nie wiem gdzie mogłabym znaleźć. Wiadomo do klubu nie pójdę ale na planszówki czy wycieczkę w góry to już chętnie. Myślałam o kursie językowym ale to za duża częstotliwość jak dla mnie. No i za dużo osób. Tak z jedno, dwa wyjścia w miesiącu w zupełności by mi wystarczyły. No i najlepiej w małym gronie. Może ktoś w #krakow ma podobny problem? Dla mnie to trudne aby spotkać się z grupą gdzie jest już kilka osób, to znaczy może zmusiłabym się do tego ale miałabym trudność się odezwać więc i tak nic z tego by nie wyszło xD Wiadomo nikt nie lubi zamulających osób :(
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #61855265ee9c61000a342fad
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Więc serio polecam wejść w wydarzenia na fb, ustawić miasto i przejrzeć po kolei.
Jesli Ty sama nic w tym kierunku nie będziesz działać, to raczej nikt inny nie wyjdzie z taką inicjatywą
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
@PyraPrzeznaczenia: nie mamy takich atrakcji w tym mieście.
Trzeba sprawdzac wydarzenia i znajdzie się coś podobnego. Czasem jest wystawa kotów rasowych albo psów. Albo dzień otwarty w schronisku.
Komentarz usunięty przez autora
A tak ogólnie to raczej ciężko tak z dupy się z kimś zaprzyjaźnić - kursy itp. raczej nie działają. Każdy po kursie wraca do domu i to by było na tyle. ( ͡° ͜ʖ ͡°) ludzie się raczej spotykają razem bo, a - mają wspólne zainteresowania b - wspólnie studiują c - wspólnie
Tam jest kalendarz.
Wymaganie dobre buty i kompas.
Zapisujesz się na zawody.
Przyjeżdżasz.
Startujesz.
Cały czas jesteś z ludźmi bo tu ktoś idzie, tam ktoś idzie. Niektórzy nawet biegają( ͡° ͜ʖ ͡°) ale to już tacy pro.
Ale generalnie jesteś ty i mapa.