Wpis z mikrobloga

A najzabawniejsze jest to dla mnie, ze moim zdaniem gdyby wiki wyciągnąć z tego dramowego bagienka, obedrzeć ją z tych co ją kochają, lub jej nie cierpią, to moim zdaniem byłaby postacią kompletnie nudną, bo sama z siebie to albo ćwiczy albo gada o ćwiczeniach, albo krzyczy o niczym, albo płacze. Nie słyszałam żadnego ciekawego zdania, żadnego żartu - nic. Nawet łoniak jest zabawniejszy imo, bo gada o ufo. Definicją postaci wiki jest włożenie jej w dramę i konflikt z innymi. Jak nie było konfliktu - była prawie niewidoczna. Może nono miała rację, że każdy miał rolę. (wynikającą nie ze świetnej gry, tylko charakteru i osobowości i potencjału na pewną narracją zauważoną i promowaną przez produkcję). Nono co odgrywa każdy widzi, uszaty - katalizator, łoniak - w---------y pseudo lider. No to i wiki ma rolę.
#hotelparadise
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@matsumo: oddając wiki sprawiedliwość: była pierwszą osobą, która pojawiwszy się w hotelu(4) nie odpadła na pierwszym rajskim. Udało się jej pierwszej zrobić wyłom w "starej gwardii", przez co, dopiero jak to się stało, przestało być nudno. I to też jest źródło hejtu od uczestników.
  • Odpowiedz
@matsumo: +1 mi jest obojętna, w sumie nikomu z tej edycji nie kibicuje, ale zachowanie innych wzbudza we mnie przekorę. Sami do tej sytuacji doprowadzili, przypisując znaczenie każdemu pierdnieciu Wiki zamiast promować siebie. Dlatego Vanessa tutaj według mnie wizerunkowo wygrywa - nie lubią się i dobra, ale bez wylewania pomyj, Vanessa jest cwana i wie, ze nie po to przyszla do hotelu. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz