Aktywne Wpisy

Kauabanga +85
Zrobilem sobie wegetarianskiego burgera z fasoli. Dajcie 100 plusow to wrzuce przepis.
#gotujzwykopem #wegetarianizm
#gotujzwykopem #wegetarianizm

mickpl +382
Żadnym nurtem w polityce nie gardzę ostatnio tak bardzo jak retoryką antyukraińską
Ukraińcy to prezent od losu, luksus na jaki może sobie pozwolić mało który kraj na świecie. Młodzi ludzie z przeciętym czasem asymilacji kurła rok XD Idealnie zapychają dziurę demograficzną i podejmują prace, na które nie ma chętnych.
Zgaduję, że to kwestia czasu do napięć na linii Polska - Ukraina ale w tym sensie, że Ukraina będzie zarzucała Polsce, że zbyt
Ukraińcy to prezent od losu, luksus na jaki może sobie pozwolić mało który kraj na świecie. Młodzi ludzie z przeciętym czasem asymilacji kurła rok XD Idealnie zapychają dziurę demograficzną i podejmują prace, na które nie ma chętnych.
Zgaduję, że to kwestia czasu do napięć na linii Polska - Ukraina ale w tym sensie, że Ukraina będzie zarzucała Polsce, że zbyt
#polska #4konserwy #neuropa #bekazpodludzi #uniaeuropejska #biedronka #europa #dyskont #polityka
Hmm, mogę kliknąć "nie" i dostać za to bon o wartości 1500zł!
Ja nie jestem za opuszczeniem UE, ale zaczynam rozumieć czemu coraz więcej
Nic. Stwierdzenie faktu.
No właśnie patrzę i się do tej
Ach wait, przecież rolnicy też otrzymują dotacje unijne
To jest skutek a nie przyczyna! Ludzie poza dużymi aglomeracjami niczym tutaj nie zawinili tylko zostali pozostawieni z niczym. Ucieczka kapitału powoduje ucieczkę ludności i vice versa, ale można było do tego nie dopuścić, można by chociaż częściowo jeszcze to odwrócić.