Wpis z mikrobloga

Ja pierdzielę, jadę sobie normalnie #komunikacjamiejska, a konkretnie #autobusy w #warszawa, a tu nagle jeden gościu bez maski twierdzi, że nagrywam przejazd i zaraz mi da wpierdziel (gdyż wg niego specjalnie go nagrywam, by zgłosić go na policję), a w międzyczasie młode, kilkunastoletnie pasażerki obok niego pokazywały mi środkowego palca i robiły różne głupie miny, bo też myślały, że się pojawią na filmie. A to wszystko dlatego, że trzymałem telefon w pozycji stojącej. Drogie Mirki co nagrywacie przejazdy, uważajcie tam na siebie. (,) #zalesie #gownowpis

• 3
  • Odpowiedz
@Jurajczyk_Slaski: Ja jestem dziewczyna to jest trochę inaczej. Sama chodzę bez maski. Ale jk na przykład wejdą sebixy z browarem- to bezczelnie ich nagrywam, podnoszę rękę i na wprost. A ze jestem filigranowa to nic mi nie zrobią tylko się wlurwiaja i bardzo dobrze
  • Odpowiedz
  • 0
@BajerOp np. nagrywam sobie linię, która jest w jakiś sposób ciekawa lub zmienia w tej chwili trasę czy idzie do likwidacji, by ją jakoś udokumentować (czasem też nagrywam np. konkretny liniowy pojazd), a najczęściej mi się zdarza nagrywać przejazdy pojazdami zabytkowymi na liniach specjalnych. Robię tak jak sporo sympatyków transportu publicznego, jednak w przeciwieństwie do sporej części z nich, to nigdy nie nagrywam wnętrza pojazdów z powodu, co już podałem wyżej. ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz