Wpis z mikrobloga

#ama #fmgroup #wykopmlmclub

jest na wypoku zainteresowanie rzetelnym AMA o FM Group? jestem od 4 lat, wszystko znam od podszewki.

Już nie pracuję, bo raz, że nie chcę pracować "po znajomych", dwa, że od pewnego czasu pewna grupa ludzi strasznie popsuła jako-taką renomę FM i najzwyczajniej wśród znajomych staram się od tego odciąć.

Natomiast sporo czasu pracowałem, przeprowadziłem masę spotkań, byłem na szkoleniach, na wielu występowałem i takie tam. Nie byłem może krulem efemu, ale cośtam wiem i chętnie się podziele.
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Huczek:

@Bosser: miałem kwalifikację do Mercedesa (tj. mogłem wziąć tą dopłatę do niego) przez jakieś dwa lata, ale nie brałem go i dobrze zrobiłem.

@RetSnom: w sumie zarobiłem koło 90.000zł, ale jakieś 20k pewnie włożyłem.

@Mopse: liderzy, którzy to prowadzą mają niesamowity łeb, ale 99% ludzi stamtąd i tak już nic nie osiągnie. To tam działa jako organizacja centralnie sterowana :+)
  • Odpowiedz
@Bosser: to zależy od poziomu, z którego bierzesz Mercedesa (domyślnie mówimy o klasie A). Przy moim ówczesnym poziomie, mając kwalifikację, dopłacałbym 250zł (a FM dorzucałby 1130zł) - tyle że to byłby jeszcze stary Mercedes. Przy tym nowym dopłacałbym 250zł (a FM 1350zł). Natomiast jakbym wziął starego Mietka to dzisiaj płaciłbym za niego 1380zł miesięcznie za leasing 110%, bo nie robię już kwalifikacji ;))
  • Odpowiedz