Wpis z mikrobloga

Jakie zdanie macie na temat tego nowego filmu revo "TEAM X OSZUKAŁ WIDZÓW"?
Obejrzałem cały i w sumie mam wrażenie że skończyły mu się tematy, a MBank się sam nie zareklamuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nic zbytnio nie wnosi ten film, te same sceny są pokazywane x razy i porusza temat na 3 minuty gadania w 13 minutach.
Wiem że jakoś zarabiać trzeba ale nikt mu nie każe prowadzić tylko kanału polegającego na komentowaniu innych XD
https://www.youtube.com/watch?v=DcCOpth1yac

#famemma #teamx #revo #youtube #wardega
  • 10
@BiednyJohny: imo #!$%@? akurat, nie chciało mu się wyszukiwać lepszych tematów więc sobie wziął na cel jakiś prank, których w necie było z 100, nie wiem, równie dobrze mógł nagrać o prankach wardęgi jakie to szkodliwe były, a nie czekaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@BiednyJohny: ja troszke tam czulem z jego strony bol dupska gdy powtorzyl juz ktorys raz na filmie, ze *gdy ja o tym mowilem, to wszyscy #!$%@?. A po slowach wardegi nagle zaczely wrzucac stories gdzie przepraszaja* ewidentnie go boli, ze ludzie maja w #!$%@? jego slowa, a dopiero wardega musi cos powiedziec zeby byla jakas sztuczna skrucha.
@michalxd21: Miałem tą samą myśl że x filmów musi nagrać w miesiacu z reklamą albo że to nowa współpraca i chciał zarobić, co ciężko mi stwierdzić bo nie pamietam co wcześniej reklamował, a nie chce mi się bawić w detektywa i przeglądać poprzednie filmy bo to nic nie da. Poza tym tak czy siak na jedno wychodzi.