Aktywne Wpisy
Adamfabiarz +89
W 25,5 miesiąca przejechane 85 tys. km. Skoda Fabia III Kombi 1.0 MPI 60 KM w gazie.
W ciągu kolejnych ok. 3 miesięcy zrobię kolejne parę tys. km i Fabia przestaje być moim daily, bo trochę zmieniła się mi koncepcja pojazdowa (przede wszystkim: potrzebuję większego auta - przesiadam się na Dacię Jogger). Niemniej, o Fabii mogę jedynie powiedzieć same dobre słowa, że zacna maszyna. Zaplusuj aby oddać respekt.
(więcej fotek w komentarzach)
W ciągu kolejnych ok. 3 miesięcy zrobię kolejne parę tys. km i Fabia przestaje być moim daily, bo trochę zmieniła się mi koncepcja pojazdowa (przede wszystkim: potrzebuję większego auta - przesiadam się na Dacię Jogger). Niemniej, o Fabii mogę jedynie powiedzieć same dobre słowa, że zacna maszyna. Zaplusuj aby oddać respekt.
(więcej fotek w komentarzach)
EpicElion +38
Dzień dobry, bierzcie po jednym miłego dnia.
#niemcy #emigracja
Moje zdanie jest umotywowane tym że byłem w niemczech i jak ludzie nie starali się być mili i nawet starali się wydukać kilka słów po angielsku bo ja niestety idiota nie jestem w stanie się nauczyć niemieckiego to
Inne podejście do wszystkich i wszystkiego, taka straszna wyjebka w innych
Frankfurt am Main oczywiście
Oczywiście, że w Polsce się da, ale co by nie mówić, to tutaj nabawiłem się #!$%@? xD a tam to az podejrzanie dobrze się czuje,
O ironię ci sami polaki w Polsce zachowują sie odmienne w stosunku jak przebywają w de xD
No i prywatnie jak pracujesz u kogoś, w sensie na jakimś zleceniu, to niechętnie patrzą na to jak ktoś pracuje dłużej jak te 10 godzin, bo uważają, że nicht wydajnen człowieken, kom kom zu haus
xD
Zakładam że ten jedyny prawilny Frankfurt a nie ten przy granicy? Jak masz dobre wyniki z matury to do tłumacza i uderzaj, nic nie tracisz ¯\_(ツ)_/¯
@SargonofAkkad: Wszedzie natomiast pozyjesz lepiej i nie bedziesz sie uzeral z bantustanem w ktorym mieszkasz. Tak szczerze.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora