Wpis z mikrobloga

Niestety nie mogę znaleźć tego filmu, pamiętam, że była to okładka na której był motyw jednorękiego bandyty, jak ktoś podrzuci linka chętnie obejrzę wieczorem i wymiguje conieco :-)
Przebrnąłem przez 15 minut materiału. Mam zarys wstępu, oraz interpretację wyglądu Jackpota. Moje wypociny, które ukażą się gdzieś koło weekendu beda omawiały interpretację Krzysztofa, oraz co moim zdaniem prognozował The Economist. Nie sile się na jakąś dogłębną analizę, oraz interpretację tej okładki, ale też coś dorzucę od siebie. Głównym założeniem będzie interpretacja ikon na bębnie, które mają być przepowiednia i co z tego co powiedział Ator na filmie się sprawdziło.
@BabaJ: Sprawdzimy tylko co trafił, bo na filmie z "rabbit hole" twierdzi, że wszystko.
Wczoraj na kanał Atora wjechał film o obrazach będącymi zajawka nadchodzącego kalendarza the Economist. Krzychu popełnił błąd przy czytaniu tekstu z pierwszego obrazka i omawia to, co więcej powołuje się na inne interpretacje, z tym błędnym słowem. Odwoluje się do tego słowa (zamiast słowa Large Weapon, przeczytal Laser) i szyję teorie pod to słowo co oczywiście nie
@BabaJ: Przesluchalem sobie wstępnie omówienie ikon na bębnach Jackoptu. W wykonaniu Atora to jest taki chaos, że ciężko to będzie poskładać w całość.
Już na wstępie mogę powiedzieć, że prawie nic się nie sprawdziło, a to co mógłbym uznać za trafienie jest niepotrzebnie poubierane w spiskowe teorie i w zasadzie nie wiem jak mam to potraktować.