Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Mescuda: tak panie Januszu, ten komputer z kartą graficzną GTX 960 spokojnie uciągnie cyberpunka na maksymalnych detalach z ray tracingiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Mescuda: byłem kiedyś na rozmowie o pracę w media expert, kierownik powiedział mi wprost jeżeli masz dobre serce i znasz się na sprzęcie to się nie nadajesz do tej pracy, każdy sprzedany badziew to premia, czym większy badziew tym większa premia

Tam przy cenach są takie numerki i one oznaczają jaką premie dostanie sprzedający ( ͡º ͜ʖ͡º), czym wyższy numer tym sprzęt dłużej leży albo bardziej
K-S- - @Mescuda: byłem kiedyś na rozmowie o pracę w media expert, kierownik powiedzia...

źródło: comment_1635168135BTZN7LsAkhFRk1HNQRzy43.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Mescuda: "Osobiście mam taki w domu" - wskazując na najdroższy model. Kisnę ze wszystkich, którzy tych sprzedawców pytają o parametry techniczne czy o cokolwiek innego i myślą że mają oni na ten temat jakiekolwiek pojęcie.
  • Odpowiedz
@Mescuda: *dotyczy tych droższych. Jak chcesz brać jakiś randomowy do 2k do internetu i wysyłania poczty to powiedzą, że #!$%@? i sugerują ten za 6k.
  • Odpowiedz
@Mescuda: W ME to tylko odbieram zamówienia przy kasie, ale czasem widuję gotowce na allegro, czy to co ludzie próbują wcisnąć na olx... Wszystko może być gamingowe, z GT 710 włącznie.
  • Odpowiedz
@ab6661 śmiej się śmiej, ja kiedyś pytając o smartwatcha trafiłem na gościa, który serio miał go na ręce. Dał się pobawić, pogadał, powiedział też o słabych stronach, bardzo uczciwie.
  • Odpowiedz