Wpis z mikrobloga

Przyjeżdżając do Abu dhabi myślałem, że trochę schudnę przez gorący klimat. Nie wziąłem niestety pod uwagę jedzenia... Na stołówce w pracy szwedzki stół na śniadanie i lunch, w hotelu obiad w takiej samej formie. A samo jedzenie jest świetne. Dzisiejszy lunch, bardzo skromny bo nie chcę się znowu przejeść: rybka (to białe), kurczak i trochę zielonego z pieczarkami, smakował.
#praca #pracbaza #emigracja #jedzenie
źródło: comment_1634810591HWU3lHhgnK6ppACtpEdqEB.jpg
  • 17
@furyknajpydyskretnychlod: oil&gas, teraz jest 34C ale ma się wrażenie że jest o wiele goręcej i że ciepło bije z każdej strony, nawet z dołu; o piątej rano kiedy jest jeszcze ciemno i człowiek spodziewa się miłego chłodu - wtedy też jest gorąco; nawet nie chcę sobie wyobrażać co tu się dzieje latem kiedy temperatura dochodzi do 50C...
@pol-scot: Bynajmniej xD widzę, że Ty jesteś mało bystry, a do tego cham, bo normalnie się Ciebie spytałem, a Ty mi odpowiadasz pytaniem
zadaję drugi raz normalne pytanie, a ty coś o bystrości xD
widzę do czego pijesz panie niezbyt mądry, więc odpowiem Ci - nie, wyższa temperatura nie sprawia, że chudniesz. Tracisz na wadze? Owszem, jeśli się spocisz jak świnia, to stracisz wodę, ale zakladam, że szybko braki uzupełnisz xD
@pol-scot: Proszę Cię, nie bądź hipokrytą większym niż dałeś się poznać na wstępie xD prawda jest taka, że wierzysz w to, że sama wyższa temperatura przyczynia się do spalania smalczyku. Niemniej nadal - nie, nie stracisz ekstra kalorii jeśli biegać za piłką będziesz w 20 stopniach, a w 40

proszę Cię, weź to na logikę xD rozpiszę ci to na spokojnie i rzeczowo. Jak organizm sobie radzi z przegrzaniem? TAK, poceniem