Wpis z mikrobloga

Poznań. Postanowiłem obczaic dziś Wolta. Złożyłem zamówienie o 12:00 z dostawą na 20:15. Apka mega dobra więc myślę że może by uber-killer. Jest 20:30, restauracja ma moje zamówienie gotowe od pół godziny a kuriera...ni ma! Kolesiówka na supporcie (który działa super) mówi mi że kurier będzie za 10 minut w restauracji. Generalnie zapowiada się godzinka opóźnienia. Wniosek: co z tego ze infrastruktura sztos jak ni ma ludzi do roboty. Szkoda bo zapowiadało się naprawdę dobrze.
#wolt
  • 6
  • Odpowiedz
@kbagi: ja Ci powiem, że nigdy nie mialem problemu z Woltem na te wszystkie zamowie z Glovo czy Ubera, nie dość, że najlepiej wykonana aplikacja i strona to i jeszcze support konkret.
Okropnie żałuję, że w miescie gdzie teraz mieszkam nie ma Wolta ()

Trochę lipa, że akurat zamówienie z wyprzedzeniem im nie wyszło, zawsze jak zamawiałem na konkretna godzinę to było co do minuty.
Jak bedziesz
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@LubieKiedy miałeś rację - sa zajebisci. Pytali na supporcie jak tam jedzenie, napisałem ze słabiutko bo godzinę leżało w restauracji i zaproponowali zwrot pełnej kwoty. Szacunek, obsługa klienta na konkretnym poziomie.
  • Odpowiedz
@kbagi: generalnie Wolt to najbardziej RIGCzowy dostawca moim zdaniem. Przede wszystkim ma ludzi w supporcie i to nie jakichś ukrów z łapanki z po polsku nawet nie mówią, ale normalnych ziomków co chcą pomóc. W takim Glovo to jest jakiś dramat z supportem.
Mój prywatny ranking to:
Wolt>Pyszne>Uber Eats>gówno>Glovo
  • Odpowiedz