Aktywne Wpisy
Wrrronika +14
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
wfyokyga +21
Giga dziura, nie wiem czy legit bo się mnie nie chce tego sprawdzać
https://www.gov.uk/government/publications/coronavirus-covid-19-travellers-exempt-from-uk-border-rules/coronavirus-covid-19-travellers-exempt-from-uk-border-rules
Ja wróciłem tydzień temu, musiałem "tylko" kupić testy na 2 i 8 dzień. Na lotnisku już czwarty raz nikt o nic nie pytał. Choć miałem w razie czego zaświadczenie, że faktycznie wykonuje zawód zwalniający mnie z kwarantanny.
@galaxybear: To nie jest zaden problem, to Twoj wolny wybor, nikt nie zmusza, Ty sam decydujesz o tym, czy sie szczepisz czy nie.