Wpis z mikrobloga

Live -No padłam, ale może tak jest, Nono gada że organizowała zbiórkę świąteczną w swojej prywatnej szkole -kasa i coś tam dla dzieci w Afryce, uzbierali więcej no więc to oprócz szkoły chyba też budowa nie zrozumiałam tego wybudowali też szpital na Madagaskarze za 1000 zł, Łauno zdziwiona -,,to tak tanio można, serio szpital ?'' na to Nono-,,nooo tak, te pieniądze to tam bardzo dużo, i to było też po znajomości budowane'',
Możliwe to czy ona pitoli ?
#hotelparadise
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Chucky11: no ale serio z taką dumą opowiada o tym co to nie robi dla tych ludków, że tam też bieda że ona myśli też coś zrobić na co Łauno ,,no ja też o tym myślę''
  • Odpowiedz
@Opportunist: ale mi nie o to chodzi czy robi, ma potrzebę oki, ale jak można takie kity wciskać że zebrała na szkołę w swojej szkole i jeszcze 1000 zł na górkę więc zbudowała szpital w Madagaskarze, litości ,można być aż takim debilem ? sserio?
  • Odpowiedz
@Opportunist: też im nie wierzę ,ale nadal nie kumam jak można pierdzielić takie rzeczy pod kamerę z podawaniem jakiś danych-jej szkoła prywatna, szpital w Madagaskarze budowała, no jaja i siara na całą Polskę, kity Łauno to pikuś do tego i nie są tak amoralne jak Nono, no żenada ślizgać się w ten sposób i h...wie po co? popularność sobie podnieść chce czy jak ?
  • Odpowiedz
"coś tam dla dzieci w Afryce, uzbierali więcej no więc to oprócz szkoły chyba też budowa nie zrozumiałam tego wybudowali też szpital na Madagaskarze za 1000 zł"

Ja nie moge w pełni zrozumiec co miałas na myśli, bo na początku zrozumiałam, że napisałaś, że na szkołę dla dzieci zbierali. Teraz widziałam ten fragment i wróciłam żeby przeczytać raz jeszcze. No i wychodzi że nie wiem co miałaś na myśli xD Zbierali na
  • Odpowiedz
@Catastroish: zbierali na studnię też co wymieniła Nono ale w innej zbiórce ,ale tu opowiadała o ,,prezentach świątecznych '' dla dzieci i coś o szkole żeby budować-rozbudować, zebrali więcej więc za ten tysiąc wybudowali szpital, tak to powiedziała, ja jak ty zdziwiona i pomyślałam że może to jakiś namiot z łózkami czy jak, Klauno dopytywała ,,ale taki szpital normalny/" Nono odpowiedziała tak, tłumacząc że 1000 zł to bardzo dużo kasy
  • Odpowiedz