Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Razer ma według mnie świetne produkty. Ale tak naprawdę stać mnie tylko na niewielką ich część. Smutne jest to że mają jakieś bony za zakup od 150 euro, darmowa dostawę od 50 euro. Przecież to jest 700zl i 230zl czyli bardzo dużo nawet na średnie zarobki. Boli mnie to że tacy Włosi to widzą prawie jak złotówki i wtedy to wszystko nabiera sensu. No patrząc na średnie krajowe to mają o połowę niższa ale płatna w euro.
Przechodząc do sedna sprawy to czy istnieje jakaś dobra konkurencyjna firma która robi akcesoria komputerowe na takim samym poziomie a jest w dobrych cenach dla Polaka? Czyli nie 700zł, a 350zł jak Razer dla Włocha za słuchawki.
#pytaniedoeksperta #pytanie #europa #komputery #audio #pieniadze #januszebiznesu
  • 6
  • Odpowiedz
@Bellissimo: to samo miałem w 3 logitechach + w 1 jeszcze scroll poległ (przelutowalwm nowy chiński enkoder i działał lepiej niż stary) - ogólnie teraz te wszystkie myszki #!$%@? warte (tym bardziej gamingowe)
  • Odpowiedz
  • 0
@Arado-Akbar: @Bellissimo: @Papf_: no ja mam już drugie słuchawki Razera, pierwsze miałem z 5 lat i teraz kolejne 5 i tyle co mam do wymiany pady. Myszkę Razer kupiłem z 2 lata temu i żadnego problemu jak na razie. Ojciec ma myszkę chyba już od 10 lat i ciągle działa dobrze. Uważam to za bardzo dobre produkty. Może kupowaliscie z jakiś dziwnych źródeł albo trafiliście na gorsze egzemplarze.
  • Odpowiedz
  • 0
@DespotaAnalny: według mnie Electra v2 gra bardzo dobrze, cena też nie jest taka wysoka. Wydaje mi się że hejtujecie bo jest drogie i oczekiwania są kosmiczne. Gdybysmy zarabiali 2x więcej to pewnie wszyscy by chwalili.
  • Odpowiedz