Wpis z mikrobloga

@cr_7: Pierwszy raz kupilem krypto, kiedys ogladalem kanal Gryna i ktoregos dnia odpalam YT, a tu Grynktory reklamuje krypto. Kupilem 2 dni po wyjsciu za 500$, uroslo mi do 11 200$ i przez brak wiedzy nie wiem co mam z tym zrobic. Myslalem, ze sprzedam wlasnie kiedy bedzie ten Dubaj, ale kiedy dokladnie? Jak mieli oglosic partnerstwo to cena szla do gory przes tydzien, ale juz chwile przed i po
  • Odpowiedz
@Sniegson: Nikt Ci nie pomoże bo nikt nie wie ile dla Ciebie to jest to 11k, czy może 10% a może 100%. Jeśli się boisz to wyciągnij sobie polowe a druga zostaw. Jest mnóstwo osób które trzymają tylko do Dubaju, jest tez druga strona która trzymać będzie do wejścia na binance a jest jeszcze trzecia która będzie trzymać aż pierwsze skanery zaczną skanować ludzi.
  • Odpowiedz
@cr_7: ja już nie kupuje.
https://coinmarketcap.com/pl/currencies/merchant-token/
Tym się możesz zainteresować, ryzyko ogromne ale jak wypali to będzie ładnie :D
ICO zaczynało się jakoś na 0,3$, kończyło się na 3,2$ bo tylu chetnych a potem przez to że się spóźnili kilka dni z wysłaniem tokenów wszyscy krzyczeli że scam scam bo cena wyjściowa miała wyjść 3$ i szybko chcieli zrealizować zyski. Jest tylko 92,5m tokenów i zanim cena tak spadła to
  • Odpowiedz