Aktywne Wpisy
kopek +58
U nas w firmie jest tak że jak mamy problem z komputerem lub drukarką to musimy wysłać zlecenie w systemie.
Kiedyś też było tak, że na każdym pustym biurku jak ktoś odchodził z pracy zostawał komputer, od covidu zrobili tak że jak ktoś odchodzi to komputer zabierają do magazynu.
I dzisiaj nastał ten dzień że zmieniam dział, przesiadam się z innego piętra na inne.
Przed covidem bym spokojnie sobie usiadł w nowym
Kiedyś też było tak, że na każdym pustym biurku jak ktoś odchodził z pracy zostawał komputer, od covidu zrobili tak że jak ktoś odchodzi to komputer zabierają do magazynu.
I dzisiaj nastał ten dzień że zmieniam dział, przesiadam się z innego piętra na inne.
Przed covidem bym spokojnie sobie usiadł w nowym
Jabby +512
Czyli zarówno Błaszczak jak i Morawiecki wiedzieli o rakiecie.
Oni serio myśleli że to nie wyjdzie? Mamy najgłupszy rząd od czasów PRL.
Link do artykułu
#bekazpisu #wojna #rosja
Oni serio myśleli że to nie wyjdzie? Mamy najgłupszy rząd od czasów PRL.
Link do artykułu
#bekazpisu #wojna #rosja
Musze wybrać się na ostateczną wojnę z moim losem...
W tej drodze będzie mi towarzyszyć nieustanna rozpacz i smutek związany z sentymentami...
Ja już nie mam dla kogo żyć więc zostało mi spróbować wypełnić misję którą sam sobie ustaliłem...
Nic mnie już nie obchodzi po prostu muszę to zrobić i nawet jak się nie uda to umrę ze świadomością ze próbowałem...
Być może poddam się po drodze i skończy się to śmiercią ale muszę dać radę trwać w tej udręce goniąc za marzeniami...
Na pewno upadnę wiele razy po drodze i nikt mi nie pomoże będę musiał zawsze sam wstawać i iść dalej...
Nawet nie wiem czy to wszystko ma jakiś sens...
Gehenna skutecznie unicestwiła we mnie wszelkie uczucia zamykając je na zawsze w trumnie której nie da się otworzyć i jest ona zakopana na samych dna piekła...
Kiedyś moje nędzne jestestwo dołączy do nich jak ta cała podróż się zakończy...
Nigdy już nie będę szczęśliwy ale mogę pokonać gehenne uzyskując wieczny spokój...
Kajdany pękły...
Idę przed siebie...
#gehenna