Aktywne Wpisy
jakis_login +189
Wczoraj zmontowałem sobie biurko, które sam zaprojektowałem (taa... niby nic szczególnego, ale musiałem np. uwzględnić kaloryfer, odstający parapet i lekko uciekającą ścianę). Blat z podwójnej (sklejone dwa arkusze ze sobą) płyty meblowej - grubość 3.6cm. Nogi stalowe, tzw. loftowe, zamówione pod konkretny wymiar tak, by biurko miało wysokość 80 cm (ostatecznie ma 80.6, bo zapomniałem uwzględnić te 0.6 cm...). I teraz najlepsze - szerokie na ... 2.60m :) Przesiadłem się z biurka
RitmoXL +62
źródło
i c--j, że władze USA pokazywały akt urodzenia Obamy już kilkukrotnie, c--j nawet że jest on dostępny w necie i każdy może sobie go zobaczyć, ważne tylko to, że wykopek ma rację bo tak!
#shitwykopsays #madrosciwykopu #bordocontent @marcinpako
@Ural-Z-S100: tak, a Korwin Krul to Ozajasz Goldberg, znany wszystkim Żyd i lewak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Seems legit.
Kończę z tobą dyskusję bo p--------z jak naiwny i wierzysz ślepo rządom.
@Ural-Z-S100: #bigfuckinglol czy Ty naprawdę sądzisz, że mocarstwo, które analizuje dane PRISM, ma najlepszych informatyków, kryptologów, najlepszy sprzęt na świecie, itp. zapomniałoby spłaszczyć warstwy w pliku PSD Photoshopa?! Naprawdę rozbawiła mnie twoja naiwność. "Nieudolny grafik", a to dobre...
Chyba na en wiki powinno to być opisane.
Możesz się śmiać, ale ja uważam, że coś musiało być nie tak, bo