Wpis z mikrobloga

@Logytaze: też zacząłem we wtorek pierwszy raz tę przygodę XD Też jestem teraz w tej kopalni, w poniedziałek jak żona pójdzie do pracy będę pykał dalej.

Tylko wkurza mnie ekwipunek i rozwijanie postaci, walka jest nawet do przeżycia, ale też wolałbym coś mniej skomplikowanego w stylu jeb jeb jeb w potwory bez tych wszystkich gówien z eliksirami, zmianami znaków, olejami do smarowania miecza itd.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Logytaze: ja to jakoś nie mogę się zebrać, miałem na pc, na PS4 przeszedłem chyba gdzieś do Skelige, na xbocks mam z gejpasa i poszedłem tylko do Barona :(((
  • Odpowiedz
  • 3
@Logytaze: wstyd się przyznać, ale ja do Wiedźmina 3 Najlepszy miałem 4 podejścia i za każdym razem kończyłem w Białym Sadzie i odpuszczałem. Jakiś czas temu zrobiłem piąte podejście, skończyłem podstawkę, kupiłem dwa dodatki i skończyłem na 150 godzinach xD
  • Odpowiedz
  • 1
@Logytaze: #!$%@? czy tylko mi się nie spodobała ta gra? xD doszedłem do momentu gdzie ubija się gryfa i dalej spokój, sterowanie jakieś ciężkie na PS4 i ogólnie :/
  • Odpowiedz
@Logytaze: ja też gram pierwszy raz, zacząłem jakiś miesiąc temu, ale gram z jeden dzień w tygodniu. Fajna gra, ale na mniej niż dwie godziny to nie ma sensu siadać :-)
  • Odpowiedz