Aktywne Wpisy
BrakWolnegoLoginu +101
Najpierw j-----m 5 lat jako konstruktor w korpo i robiłem studia z mechaniki, żeby mieć 5500 brutto, potem stwierdziłem, że tak się nie da i cudem półtora roku temu wskoczyłem do IT (Python+SQL i w pewnym stopniu Kotli), a teraz znowu szykuje się bezrobocie. K---a lvl 27, ostatni raz więcej niż 4 dni wolnego miałem po maturze 7 lat temu i dalej mam g---o w życiu. Przecież to jakiś k---a koszmar, niech
Koksixk +59
#gry #reddeadredemption2
Czy tylko według mnie rdr2 to jedna z najnudniejszych gier? Po 4h odinstalowałem przy akompaniamencie ziewania
Czy tylko według mnie rdr2 to jedna z najnudniejszych gier? Po 4h odinstalowałem przy akompaniamencie ziewania
Hotspota zamówiłem jakieś 3 tygodnie temu. Narazie nic się nie dzieje, tylko dostaje tony spamu na maila. Zapraszają mnie na unikatowe webinary z ograniczoną ilością miejsc i muszę się szybko decydować, bo ilość tych miejsc jest już na wyczerpaniu :D Webinary oczywiście płatne.
Także jakby ktoś chciał się w to próbować bawić, to polecam tam podać jakiegoś innego maiła, utworzonego specjalnie pod to.
#kryptowaluty
Ja się tym nie przejmuję, bo z tego ihub.global niby mam dostać urządzenie bez żadnego wkładu własnego. Ale jakbym chciał kupić na własność to pewnie też bym kombinował, czy da się kupić coś spoza tej ich listy.
Masz na tyle dobre miejsce, że te 450 funciakow ci się spłaci?
@Stachu90: druga sieć, odesparowana. Pare kliknięć w UI routera.
Dowiem sie w styczniu, ale imo dwa miesiące i będę na 0.
dwa tygodnie temu kolega @kowalkowskij pisał, że dostał hotspot z ihub, masz okazję wypytać ile czekał i czy jest z tego jakiś pieniądz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dlatego nie chce sam w to inwestować. Jakbym mieszkał w centrum jakiegoś miasta to pewnie bym kupił tego HS.