Gadałem sobie dziś z pigułą w szpitalu. I mówi, że olaboga jeszcze nocna zmiana. A ja na to "no nie ma lekko". A ona na to...Inni mają gorzej( ͡°͜ʖ͡°) trzeba myślec pozytywnie( ͡°͜ʖ͡°). Ja na to, przecież moje słowa były lekkiego kalibru. Można użyć dużo, dużo cięższych słów. I co? zignorowała mnie. Co za kur..wa normicy. #gehenna
@ObitoUrzillcha: No nic. Dobrze, że nie musiałem tam zostać, z takimi dzbanami. Pod nóż czy coś. W sumie to było blisko, ale jednak jeszcze będzie czas na boksowanie. Koniec z kopaniem.
@ObitoUrzillcha: I tak najbardziej lubię boks. Nie chciałbym, czegoś takiego powtórzyć. Noc była piekielna. Ból nogi masakra. Myślisz, ze wszystkiego już doświadczyłes i zastanawiasz sie czy czasem ten ból kolana nie był największym bólem fizycznym, jakiego doświadczyłem. A było tego w opór. Sam już niewiem, co jest największym hardkorem. Pewnie kulka w bebechy.
@JonBonesBlachowicz: Zmusiło mnie to do rozmyślań nad kruchością ludzkiego zdrowia... Cóż no to oby było jak najlepiej z tym kolanem i żebyś mógł jak najszybciej wrócić do pełnej sprawności...
Zawartość opakowania ciastek fitking delicious. Hurr durrr przecież gramaturę masz na opakowaniu, to nie jest żadne oszustwo! Moim zdaniem jednak jest to słabe. #dieta #ciastka #jedzenie #fitkingdelicious #oszukujo
#gehenna
Cóż no to oby było jak najlepiej z tym kolanem i żebyś mógł jak najszybciej wrócić do pełnej sprawności...