Sam mam jeden z lepszych modeli tego odkurzacza i chciałbym, by moi dziadkowie poczuli ten sam komfort (。◕‿‿◕。) Niestety nie wiem tylko jak mogłoby wszystko zadziałać w przypadku wyposażenia domowego dziadków.
Wyposażenie dziadków: - nie mają internetu - mają smartfony - nie będą chętni do odpalania transferu danych, bo nie mają u operatora pakietu z internetem.
Czy jest sens kupować taki odkurzacz przy takich warunkach? Czy zadziała z aplikacją, gdy internet w smartfonie nie będzie odpalony?
@Polewik: one mogą działać bez niczego, na samo naciśnięcie przycisku. Ewentualnie możesz spróbować odpalić na internecie raz, zaprogramować rozkład jazdy i powinien śmigać dalej już bez.
Sam mam jeden z lepszych modeli tego odkurzacza i chciałbym, by moi dziadkowie poczuli ten sam komfort (。◕‿‿◕。) Niestety nie wiem tylko jak mogłoby wszystko zadziałać w przypadku wyposażenia domowego dziadków.
Wyposażenie dziadków:
- nie mają internetu
- mają smartfony
- nie będą chętni do odpalania transferu danych, bo nie mają u operatora pakietu z internetem.
Czy jest sens kupować taki odkurzacz przy takich warunkach? Czy zadziała z aplikacją, gdy internet w smartfonie nie będzie odpalony?
#kiciochpyta #pytanie #pytaniedoeksperta