Aktywne Wpisy
njdnsjdnjs +56
Trochę się zastanawiałam, czy opisać tu swoje traumy, ale zdecydowałam, póki co, że to zrobię. Chociaż nie sądzę, żebyście byli dobrym audytorium. Będzie długie.
Kiedyś poznałam tu pewnego wykopka. Takiego lubianego i szanowanego. Co siedział na nocnej i miał dużo plusów pod wpisami i kilku kolegow z mirko. Oczywiście ignorowałam wszystkie redflagi, ktore podejrzewam, teraz by juz nie umknęły mojej uwadze. Czemu tak robiłam, nie wiem. Nałożyło się na to mnóstwo czynników,
Kiedyś poznałam tu pewnego wykopka. Takiego lubianego i szanowanego. Co siedział na nocnej i miał dużo plusów pod wpisami i kilku kolegow z mirko. Oczywiście ignorowałam wszystkie redflagi, ktore podejrzewam, teraz by juz nie umknęły mojej uwadze. Czemu tak robiłam, nie wiem. Nałożyło się na to mnóstwo czynników,
#studbaza #praca #magister #pomocy #help
Mirki, doradźcie pls
Robię magisterkę z na #urz, wcześniej skończyłem tam inzynierkę z IT. W lipcu uwaliłem ćwiczenia z fizyki, wziąłem teraz warunek, w tym semestrze znowu mam mieć z tym typem, który mnie uje$@ł. Dodam, że pracuję w IT i wiem, że tam liczą się umiejętności głównie, ale z drugiej strony czy brak magistra nie będzie przeszkadzał gdzieś później? W międzyczasie zarekrutowałem się na magisterkę na PWSZ, tak kontrolnie w razie gdyby nie siadło w tym semestrze i musiałbym powtarzać rok. Zastanawiam się jednak czy to jest sens kontynuować i nie zostawić tylko tego PWSZ oraz czy dyplom magistra z PWSZ nie będzie kłuł w oczy pracodawców, przełożonych i przyszłych rekruterów? Albo czy wgl nie odpuścić obu i nie zacząć zaocznie magisterki z IT? Doradźta ludzie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6159cc1aa79974000aff5989
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Zaakceptował: LeVentLeCri
Zaakceptował: LeVentLeCri
Zaakceptował: sokytsinolop