Aktywne Wpisy
o__0 +8
rales +133
#ralesnatinderze <-- tag do obserwowania
EDYCJA 4
Dziewczyna nr 30 (spotkanie pierwsze i drugie)
Zgodnie z założeniami, obiecałem sobie, że tym razem podejdę bardziej jakościowo. Mniej dziewczyn przesuwałem w prawo, jeżeli w konwersacji widziałem, że druga strona odpisuje bez chęci czy zainteresowania, to nie ciągnąłem, tylko usuwałem parę lub przestawałem dalej pisać.
Nr 30 mieszka ok. 80 km ode mnie. Zesparowało nas przypadkiem, gdy przejeżdżałem obok jej miejscowości. Nie zaprosiłem jej na
EDYCJA 4
Dziewczyna nr 30 (spotkanie pierwsze i drugie)
Zgodnie z założeniami, obiecałem sobie, że tym razem podejdę bardziej jakościowo. Mniej dziewczyn przesuwałem w prawo, jeżeli w konwersacji widziałem, że druga strona odpisuje bez chęci czy zainteresowania, to nie ciągnąłem, tylko usuwałem parę lub przestawałem dalej pisać.
Nr 30 mieszka ok. 80 km ode mnie. Zesparowało nas przypadkiem, gdy przejeżdżałem obok jej miejscowości. Nie zaprosiłem jej na
Cytat: Olgierdano - sztuka manipulacji!
#kononowicz #olgierdanotv #patostreamy
Nie ogladamy przeciez uniwersum dla walorow estetyczno kulturowych. Ja tam czekam az tikobot stluczke bedzie mial , ktos pozadnie po ryju dostanie i bedzie wrzucone na neta ku naszej uciesze i jak knura w koncu przeniose z drewnianego domku do jakiejs instytucji. I kto wie, moze nawet jakis dobry czlowiek
Barnej to moczymorda, ale jeszcze odróżnia dobro od zła..
Co do Olgierdana, to z przykrością stwierdzam, że u niego nie dostrzegam żadnych pozytywów, no może poza nie najgorszą inteligencją. Niestety wykorzystuje ją do manipulowania otoczeniem, co akurat słusznie zauważył Barnej.
Ty rób jak uważasz, wolna droga, ja przedstawiam tylko swoje racje i z tego nie myślę rezygnować.
PS. Mi usunięto jeden post przez pół roku, Olgierdano dostał bana na wykopie na rok. Nie widzisz różniicy
Czy ja pisałem, że całość oglądałem? Wystarczy poklikać by trafić na odpowiedni fragment.