Aktywne Wpisy
raul7788 +300
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam problem z #seks w nowym związku. Jesteśmy razem od 4 miesięcy. Rozmawialiśmy, żeby zacząć już współżycie. Problem jest taki, że jak rozmawiamy, to ona mówi, że ona chce uprawiać seks, ale ja nie inicjuję. Ja z kolei uważam, że po niej nie widać, że w ogóle chce seksu i nic nie inicjuje. Tak jej powiedziałem. W ten sposób tak sobie rozmawiamy, że oboje chcemy, ale nic się nie
Mam problem z #seks w nowym związku. Jesteśmy razem od 4 miesięcy. Rozmawialiśmy, żeby zacząć już współżycie. Problem jest taki, że jak rozmawiamy, to ona mówi, że ona chce uprawiać seks, ale ja nie inicjuję. Ja z kolei uważam, że po niej nie widać, że w ogóle chce seksu i nic nie inicjuje. Tak jej powiedziałem. W ten sposób tak sobie rozmawiamy, że oboje chcemy, ale nic się nie
Po wielu latach pracy na etacie w końcu udało mi się otworzyć własny salon.Posiadam 13 letnie doświadczenie jako optyk/optometrysta.
Wykonuje badania wzroku na okulary oraz soczewki kontaktowe .
Zajmuje się również każdym rodzajem naprawy okularów.
Otwieram 08.10.2021
Dla Mirków i mirabelek będą fajne rabaty .
Zapraszam !!
#okulary #warszawa
#!$%@? wiesz o branzy optycznej. Jestes zajarany sieciowka, ktora w dupie ma swoich pracownikow. A oni zeby jakos wiazac koniec z koncem - wmawiaja Ci ze potrzebujesz #!$%@? wie jakich okularow.
Przeplaczasz za oprawki, za powloki, za szkla. Firmie chodzi tylko o to bys zostawil kase i poszedl w #!$%@?. A z reklamacja bedziesz sie uzieral tygodniami.
Maly optyk to zawsze indywidualne podejscie, brak olewania
I kazdy maly optyk bardzo dobrze przedzie - i klientow maja non stop
Nie masz pojecia o czym mowisz..
Komentarz usunięty przez autora