Aktywne Wpisy
LM317K +24
Czemu już się nie mówi globalne ocieplenie tylko "climate change"?
#debata
#debata
JanuszKarierowicz +192
Raczej każdy zdrowy na umyśle zgodzi się że winę te zajście ponosi nożownik który najpewniej grubo za to beknie, co nie zmienia faktu że z ofiary również można cisnąć pompę bo zachowała się jak ostatni przygłup xD gość gdyby odpuścił, odszedł, nie prowokował tego odpada z nożem to najpewniej grałby sobie teraz w csa i jadł czipsy i batony, a tak walczy o życie w szpitalu
Trochę trenowałem różne sporty i systemy
Trochę trenowałem różne sporty i systemy
Plusy:
+dubbing nie gryzie po uszach
+ciekawe misje (biały cieniostwór, sprawa zabójstwa, okradanie magnatòw)
+fajne nawiązania (łowca trolli, chata zbyt blisko rowu)
+bohater jest zwykłym kopaczem, a nie kolejnym wybrańcem czy zabijaką
+sprint
+spodziewałem się bugów jak mrówków i się zaskoczyłem, bo były tylko 3 (nie mogłem esc wcisnąć; gdy szedłem po dachach przy kopaczach zbierających haracz jeden zaczął rozmowe, ale nie mógľ do mnie podejść, więc tak tylko chodził, a ja nie mogłem nawet wczytać; brak końcowej cut scenki)
+wyszedł
+nie jest returningiem
Minusy:
-łatwy
-misja skradankowa z pochodnią, raz musiałem iść na czuja przez ten magazynek
-/+ dało się umieścić więcej smaczków, ale by się gryzło z wizją, że postać nie jest główną postacią w tej opowieści, to taki plus i minut
-ludzie budzą się przy złamanym wytrychu, co w połączeniu z losowymi zamkami przynosi jednego kopacza mniej
-czasem, a nawet często daje nudą
- system budowania podany jako smaczek i coś fajnego na stronie, okazał się irytujący i odbierał smak życia szczególnie w obozie bandytów
- spadek fps w obozie drwali
- brak kilku znaczących postaci z podstawki, a które fajnie by było zobaczyć
#gothic
@PanBober: fajny mod, kiedyś grałem. Często się wysypywał przy ścinaniu drzew, ale poza tymi dobre wspomnienia
Jakbym mógł to za te komentarze bym dał kolejne plusy :D.
Komentarz usunięty przez moderatora
@zero_dwa: nie wiem czy możliwe jest zrobienie ciekawej walki w gothuczku, bo jednak
Co do tego że możesz rozwalić czarnego trolla na 1lvl, imo trochę #!$%@?, podobnie bugowanie o teksturki, czy mistyczne zdobywanie miecza blizny no ale tak samo jak przechodzenie dark soulsów bez ekwipunku, czy miliard innych rzeczy,