Aktywne Wpisy
Tja88 +292
Jadę właśnie MPK odebrać samochód z serwisu. Autobus przesiadkowy oczywiście mi uciekł, bo pierwszy miał opóźnienie i na kolejny kwitłem na przystanku pół godziny. Przejechanie 10 km zajmie mi 1,5h. XD
Nie wierzcie ludziom, którzy twierdzą, że samochód w dużym mieście jest bez sensu. Następnym razem biorę Ubera niezależnie od ceny.
#samochody #mpk #ztm #zbiorkom #patologiazmiasta
Nie wierzcie ludziom, którzy twierdzą, że samochód w dużym mieście jest bez sensu. Następnym razem biorę Ubera niezależnie od ceny.
#samochody #mpk #ztm #zbiorkom #patologiazmiasta
pieknylowca +156
Oczywiście wszystko zakupione w dubaj mall #frajerzyzmlm
Już nic mnie chyba nie zdziwi...
https://www.otodom.pl/pl/oferta/wysoki-standard-klimatyzacja-garderoba-ogrodek-ID4diFE
#krakow #nieruchomosci
@little_muffin: 200 metrów to duża odległość jak na współczesne budownictwo i dostępność działek, ja mam chyba około 100 metrów i nie narzekam
@little_muffin: a ja gdzieś tutaj dzisiaj w komentarzach wyczytałem nawet, że mieszkanie w dużym mieście jest w świecie zachodnim dobrem luksusowym dostępnym tylko dla wybranych (xD) oraz że wkrótce będzie jeszcze gorzej i chyba mamy się przyzwyczaić ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡°
@little_muffin: Chyba jednak się nauczyli, mieszkania stoją puste ;)
Komentarz usunięty przez autora
@DuzyZlyWilk: Uwielbiam jak ktoś przygotowuje się pod swoją własną teorię pomijając absolutnie kwestie tego że autor jakiego cytuje nic nie napisał o stosunku zarobków do cen na zachodzie, dobrze że chociaż nie
@ImYourPastClaire: to weź może przeczytaj swój komentarz jeszcze raz i odnotuj, że napisałaś tam ogólnie o wszystkich dużych miastach - nie wyszczególniałaś tam ani jakoby miało ci chodzić tylko o wybrane z nich, ani że tylko o ich ścisłe centra - bo to dodajesz dopiero teraz, gdy zarzuciłem ci pisanie głupot...