Szacun za ten sezon dla Jimmiego Johnsona. Będąc absolutną legendą NASCAR (7x mistrz), nie musiał nic nikomu udowadniać, a jednak spróbował swoich sił w zupełnie innej serii Indycar. Cały sezon robił co prawda za ogóra na szarym końcu, ale chociaż spróbował. #indycar #nascar
@MSKappa: Wg mnie wygląda to strasznie. Ja wiem, że inna seria i tak dalej, ale spójrz na takiego Scotta McLaughina. Też postanowił pójść z kompletnej innej serii (V8 Supercars), też jako gwiazda, a jakoś robi niezłe rezultaty. Bardziej udowodnił, jak nieelastycznym kierowcą jest. Chyba, że Ganassi dał mu ulepa posklejanego z resztek
@jedlin12 nie śledzę V8, ale tam mają raczej więcej do czynienia z tradycyjnymi torami.Tym bardziej, że Johnson nigdy nie był specjalistą od torów drogowych i nadrabiał na owalach.
Dziewczyna mówi mi, że jestem jebnięty bo se oglądam randomowo skoki Małysza w Willingen, Trondheim, 5 bram Lewego w 9 minut czy rekord Stocha w Sapporo lub na Planicy. Przecież wszyscy to regularnie oglądają. Nie wiem o co jej chodzi.
#indycar #nascar