Wpis z mikrobloga

@Aokx: no dla ciebie może być to nudne, bo ty nie masz ambicji wygrania konkursu scrabble ( ͡° ͜ʖ ͡°)

w sumie dla gościa to też może być nudne, ale miał motywację więc do niej dążył - tacy ludzie właśnie dochodzą do sukcesu, z tym że dla jednego sukcesem jest posiadanie prywatnej wyspy i życie na niej jak pączek w maśle kontrolując jednocześnie zdalnie większą część
  • Odpowiedz
  • 1
Koleś robi coś nadzwyczajnego, czegoś, co wy nie potraficie zrobić we własnym języku, to od razu 80% komentarzy z pojazdem.

K---a mać
  • Odpowiedz
@Aokx: prawda? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ja akurat mam sporo ambicji, ale niestety natura wyposażyła mnie w gargantuiczne wręcz ilości lenistwa, dlatego dążę do czegoś tylko w rzadkich przypadkach, a przez większość czasu robię to co lubię najbardziej czyli o--------m się ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@Aokx niech każdy robi ze swoim wolnym czasem co chce. Ten gość jest MIŁOŚNIKIEM scrabble... Wygrał w UK i USA po czym postanowił spróbować sił we Francji. Typ jest szczęśliwy i robi co kocha to sie go trzeba czepiać.
  • Odpowiedz
@Aokx: Oczywiście nie jest to aż tak imponujące, ale kiedyś bodajże na kurniku miałam pierwsze miejsce w jakichś wykreślankach (szukaniu wyrazów w zestawie liter)... w każdym możliwym języku, w którym te wykreślanki były dostępne. XD Też ludzie musieli mieć straszny ból d--y. Francuskich słówek szukało się chyba najłatwiej, bo wystarczyło ogarnąć kilka popularnych końcówek słów. A w Scrabble połowa sukcesu to doskonała znajomość słów 2- i 3-literowych, których jest stosunkowo
  • Odpowiedz
@Aokx: Możliwe że miałby problem z wymową/słuchaniem, ale jeśli znasz słownik na pamięć, to znaczy, że znasz dany język. Zostaje tylko gramatyka, ale to jest żaden problem, bo zdanie "Ja wczoraj kupić łożysko toczne baryłkowe wahliwe w mimośrodzie' jest doskonale zrozumiale bez gramatyki, możesz je wyprodukować znając wszystkie słowa danego języka (no, może jakieś kolokacje jeszcze, ale to jest w słowniku) i co najlepsze - statystyczny student języka nie da
  • Odpowiedz