Aktywne Wpisy
Kolanka +423
Styczeń 2024: Mick jest wyśmiewany, wszyscy twierdzą, że wykopki mogą sobie co najwyżej pojęczeć, a dopłaty i tak wejdą w życie
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
w sumie dla gościa to też może być nudne, ale miał motywację więc do niej dążył - tacy ludzie właśnie dochodzą do sukcesu, z tym że dla jednego sukcesem jest posiadanie prywatnej wyspy i życie na niej jak pączek w maśle kontrolując jednocześnie zdalnie większą część
Komentarz usunięty przez autora
Syntaktycznie może wymiata, za to semantycznie leży
K---a mać
Ja akurat mam sporo ambicji, ale niestety natura wyposażyła mnie w gargantuiczne wręcz ilości lenistwa, dlatego dążę do czegoś tylko w rzadkich przypadkach, a przez większość czasu robię to co lubię najbardziej czyli o--------m się ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Już mógł się znaczeń nauczyć ( ͡º ͜ʖ͡º)