Wpis z mikrobloga

Miał szanse pojechać podczas swojego pobytu na Detectival gdzie była cała śmietanka poszukiwaczy czy to z Polski czy to z UK. Mógł zrobić kilka odcinków z tego wydarzenia nagrać jakieś ciekawe wywiady, zapoznać się z innymi poszukiwaczami i nagrać jakieś fajne crosy. Ba #!$%@?ć live strim z tego wydażenia gdzie na bank widzowie mogli by mu wpłacić troszkę kasy by zwórcił mu się ten wyjazd ale nie #!$%@? #!$%@? Tamiza 5 dni, palimy dziada, webasto przeorane, zaczynamy odchudzanie xD Ja #!$%@? ale się tam odkleiło pod kopułą! xD

#odyn
  • 9
@javelin Kurde sam jestem ciekaw bo sporo osób pisało, że coś jest wpisowego tylko nie wiem czy generalnie za namiot i swoją firmę jak na targach czy za wstęp i pole namiotowe od bunkra czy tam jakaś jest inna opcja wjazdu z swoim Busem? Jeśli ktoś był lub wie ile to kosztuje fajnie by było to sprostować:) Pozdro Mireczku @javelin
@quiksilver zupełnie poważnie to trudno sobie kolesia z fobia społeczna wyobrazić jak popyla po takim festiwalu i robi wywiady, tym bardziej że nie zna języka. Zresztą sam o tym mówił na jednym z filmów.
I nie bardzo kumam co miałoby mu się odkleić skoro on był taki od samego początku?