Aktywne Wpisy
Cinoski +17
marian-stefan +615
Czego nie rozumiesz polaczku? Jesteś po prostu spięty, nie to co ci wyluzowani hiszpanie.
#lewandowska #lewandowski #p0lka
#lewandowska #lewandowski #p0lka
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Jeżeli chodzi o gameplay, to jest to już bardziej farcry niż AC, z misjami typu złów 5 ryb albo przynieś 3 skóry niedźwiedzia, trochę żałosne XD. Misje nie są aż tak powtarzalne na szczęście jak w odysejce i mi się podobało, że nie ma takich misji pobocznych z prawdziwego zdarzenia, tylko są lokalne world eventy, a ciągiem misji idzie tylko wątek główny. Wątek zakonu jest tak zmarginalizowany, że tbh nawet nie poczułem, że mają jakąkolwiek władzę w tym wszystkim i ten fikołek fabularny na końcu mnie nie zadowolił.
Gra jest natomiast masakrycznie zabugowana, eivor potrafi się zglitchować w drzewie, z którego nie da się wyjść bez szybkiej podróży albo wejść do wody w animacji spadania i spadać, dopóki nie umrze xD Dostępność npc do rozmowy po walce i zwalnianie jazdy konnej do prędkości miejskiej w szczerym polu też są nagminne. Do tego gra wysypała mi się niezliczoną ilość razy (no tak z 20 może na te 130h) w sumie bez powodu, bo tak. Graficznie ubi.anvil nie porywa już tak jak 4 lata temu, imo nie zrobili kompletnie progresu silnikiem albo ja go nie zauważam (albo Anglia jest po prostu brzydka XD). Drzewko umiejętności typu poe mnie bawiło na początku, ale w sumie nie wyszło to najgorzej. Poza tym nienawidzę akcji sieciowych i marzy mi się żeby była opcja wyłączenia tego na full-solo, nie interesuje mnie, że jakiś ciul umarł w tym miejscu i nie chce go pomścić, przestańcie spamować tymi monitami. Tak samo jak nie kumam idei Redy, też mógłby nie istnieć, bo nic nie wnosi.
Z DLC polecam ten z Irlandią o druidach, bardzo przyjemny i dobrze napisany. Ten paryski natomiast jest tragiczny, wstyd, hańba, nie wracajcie do domu - jeżeli nie kupujecie season passa/ubisoft+, to imo nie warto, jest mdły, nudny, z powtarzalnymi mechanikami (bardziej niż normalnie w AC xD). Moim idealnym dodatkiem do AC była Atlantyda i tutaj niestety nie ma czegoś takiego.
#assassinscreed #ubisoft #assassinscreedvalhalla