Aktywne Wpisy
ZAKAPIOREK +108
dzisiaj kończe 26lvl
czego sobię życzę?
stanięcia na nogi i wyjścia z depresji oraz wygrania ze swoimi demonami w głowie
wierzę
czego sobię życzę?
stanięcia na nogi i wyjścia z depresji oraz wygrania ze swoimi demonami w głowie
wierzę
Witam, gdzie najtaniej kupić krypowaluty, ewentualnie jak najtaniej kupić walutę XMR bez kosmicznej prowizji? #gielda #bitcoin #kryptowaluty #inwestycje
Idę w październiku do szpitala we #wroclaw ze swoją #luszczyca
Czy ktoś był na klinikach na oddziale dermatologii? Jak długo się tam leży i co wziąć ze sobą? Mam nadzieję że 2 lub 3 dni poleżę i wyjdę z recepta na biologiczne. (jej 800 złotych miesięcznie do końca życia! /s)
Przez ostatnie półtora roku łuszczyca mi się na maksa pogorszyła. Wyszła na twarz, na łydki, na brzuch. Ogólnie się nią zbytnio nie przejmuje bo już tak długo z nią żyje że mam to w pompie ale zaczela za bardzo swędzieć. A mieć krwawiące strupy na czole...
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #61431bb3942c94000b1dcc9a
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Wesprzyj projekt
ja wiem, że łatwo się mówi, ale to jedna z chorób autoimmunologicznych które się zaostrzają od stresu (czasem nawet go nie czujesz), zmian w diecie czy większej ilości alko. Prócz leczenia lekami spróbuj zadziałać całościowo na organizm - jakieś próby rozładowania napięcia, zdrowsze i regularne jedzenie (o tych samych porach), wstawanie i kładzenie się spać o tej samej porze.
A do szpitala weź swoje sztućce, kubek, ściereczkę kuchenną, jakiś
To tam nawet nie ma sztućców? A jak z elektronika? Jest miejsce by gdzieś to trzymać? Brać laptopa czy nie? A jak z jedzeniem? Wziąć jakieś ciastka i tam podobne?
Dziekuje!
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
a brac sztucce ze soba? A jak z elektronika? Jest miejsce by gdzieś to trzymać? Brać laptopa czy nie? A jak z jedzeniem? Wziąć jakieś ciastka i tam podobne?
Dziekuje :)
Czyli wezmę elektronikę, jakąś książkę i stare ubrania. Dzięki wielkie.
A laptopa nie jest strach brać? Nikt nie zwinie?
A co do elektroniki to nikt mi tego nie zawinie? Jest jakaś szafka na kluczyk? Jak normalny dzień wygląda?
A dlaczego mówisz 2 tygodnie jeżeli mam napisane że 3 do 4
Z kolei w Ustroniu jak byłem, to łóżko "manualne" TV płatna, ale
Ja glownie probowalem sterydami i terapia swietlna i zmiana diety. I nie probowalem Cygnoliny ani metotreksatu
a brac
Jedzenie szpitalne jak to leczenie szpitalne. Lepiej mieć coś swojego żeby nie głodować. U mnie mimo, że był dietetyk to ich dieta średnio się w to wpisywała. Ale dostawałam lekkostrawną (a pani współlokatorka dla diabetyków więc może mają jakieś zróżnicowanie).
Kurczę, 300zl bierze za wizytę. Ale
Ostatnio leczyłam się prywatnie i recepty były nierefundowane przez co jedna masc potrafiła kosztować 150zl. Co było dla mnie zaskoczeniem, bo zawsze jak chodziłam prywatnie to recepty i tak były refundowane
Przegaldaj ten watek gdzies tak za tydzien, poltora to dam ci znac czy zadzialalo :)
Zaakceptował: LeVentLeCri