Wpis z mikrobloga

Nic dziwnego, że niektórzy mają taki strach przed szczepionkami. Jak się widzi np. Taki NOP zgłoszony to od razu człowiek się zaczyna zastanawiać ile przerażających skutków ubocznych zostaje zatajonych! Mam nadzieję, że informacja o tym się nie rozniesie, bo mogło by to mieć opłakane skutki. #covid19 #coronavirus #corona #stopnop
Malthan - Nic dziwnego, że niektórzy mają taki strach przed szczepionkami. Jak się wi...

źródło: comment_16317033683t9toeE1B9ww5a7Ns4lrDa.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Malthan: na wypoku szczepienia na covid korpo syfem są dobre; co jakiś czas jakiś gamoń fotke daje ze świstkiem że się zaszczepił a jak się nie zaszczepiłeś to cie zjedzą bo kwiiik nauka chruuum korpo chcą dobrze dla ludzi
  • Odpowiedz
@Malthan: jedna jaskółka wiosny nie czyni ( ͡° ͜ʖ ͡°)

do myślenia to powinien dać przypadek stali nierdzewnej w szczepionkach moderny...
zmielił im się jakiś element taśmy produkcyjnej, zapakowali to w fiolki i wysłali w świat żeby wstrzykiwać to ludziom
I było to ludziom wstrzykiwane...
Jak by nie to że ktoś PRZYPADKIEM zobaczył menty na dnie fiolek
  • Odpowiedz
  • 0
@roszej xD polska te jest ewenement na skalę światową, wystarczy porównać raportowanie z krajami skandynawskimi gdzie służba zdrowia nie jest kompletnym gównem by zrozumieć jak nierzetelne i oderwane od rzeczywistości są dane podawane w tym j-----m kraju
  • Odpowiedz
  • 0
@roszej: Ale czy któryś z tych 15 000 jest tak straszny jak ten, który ja wkleiłem? Czy ktoś u nas zgłosił np. Powiększenie penisa o więcej niż 20%?
  • Odpowiedz