na polskich drogach jest bydło - wiec nic dziwnego że normalni ludzie którzy umieją szanować bezpieczeństwo swoje i innych cieszą się nawet na iluzoryczne szanse podniesienia bezpieczeństwa jak drastyczna podwyżka mandatów.
@gomjeden: zabieranie prawka nic nie dało - już od dłuższego czasu są grupy "speed" etc nawet policjanci się chwalą na fb ile to plastiku zabrali (nie popieram) i to nic nie daje - może faktycznie #!$%@?ć #!$%@? mandaty i wtedy się opamiętają? ¯\_(ツ)_/¯ zobaczymy w przyszłym roku, ale jak znam polske to pewnie będzie więcej łapówek dla policjantów i tyle z dobrego
@gomjeden: aż mi się przypomniało jak siedziałem w poczekali jednego auto spa i były sobie 2 plastiki w towarzystwie 1 cwaniaczka który sprzedawał im punkty z fotoradarów na zasadzie przyznania się do winy jako kierowcy xD
@salamsalejman: no to jak zacząłeś to się pochwal Mi chodziło o to, że czuli się tak pewnie i nic sobie nie robili z osób postronnych którzy to wszystko widzieli
@fiman no piszesz o jakichś łapowkach, bydle na drogach a tego w Polsce zwyczajnie nie ma. Pojeździj po Europie to zobaczysz, gdzie jest prawdziwe bydło na drogach ;)
#motoryzacja #polskiedrogi #prawojazdy #kierowcy #changemymind #mandaty
Za to z nieukrywaną satysfakcją przyjmuję zmiany w punktach karnych.
Mi chodziło o to, że czuli się tak pewnie i nic sobie nie robili z osób postronnych którzy to wszystko widzieli
@salamsalejman: ty to musisz być światowiec wow, dzięki za nic nie znaczący wysryw