Aktywne Wpisy
snorli12 +117
Nigdy nie zdawałem sobie sprawy, że tradycyjna polska dieta, którą jadłem od małego jest tak tucząca i nie zdrowa. Jako dziecko zawsze miałem problemy z nadwagą od przedszkola aż po liceum. Co ciekawe nie jadłem fast foodow ani żadnego śmieciowego żarcia itp. podstawą diety były zupy, ziemniaki na wszelkie sposoby, mleko, kompoty domowe, białe pieczywo, wieprzowina oraz mięso z kurczaka. Dopiero gdy moja siostra widząc jak tyją jej dzieci na jedzonku dziadków
RdzaSpi +55
Wydano już pozwolenie producentom na dodawanie owadów do wszelkich produktów spożywczych.
Teraz moi drodzy jesteśmy zobowiązani do czytania składów produktów. Zobowiązali producentów do napisania, co tam zostało dodane, ale niestety będzie po łacinie.
PAMIĘTAJ, KIEDY PATRZYSZ NA SKŁAD PRODUKTU :
‼ 1. Żółte robaki mączne - Tenebrio molitor.
(Powszechnie nazywane mącznikami, żółtymi mącznikami, wełnowcami, ciemniejącymi chrząszczami )
‼ 2. Karaluchy - Blattodea.
‼ 3. Konik polny domowy - Acheta domesticus.
‼ 4.
Teraz moi drodzy jesteśmy zobowiązani do czytania składów produktów. Zobowiązali producentów do napisania, co tam zostało dodane, ale niestety będzie po łacinie.
PAMIĘTAJ, KIEDY PATRZYSZ NA SKŁAD PRODUKTU :
‼ 1. Żółte robaki mączne - Tenebrio molitor.
(Powszechnie nazywane mącznikami, żółtymi mącznikami, wełnowcami, ciemniejącymi chrząszczami )
‼ 2. Karaluchy - Blattodea.
‼ 3. Konik polny domowy - Acheta domesticus.
‼ 4.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#bekazprawakow #rakcontent #antyszczepionkowcy #neuropa
@deziom: W sumie prawie codziennie umierają kolejni, będą następne znaleziska do wykopania
@Vegeta696: Nie udawaj, że masz coś wspólnego z medycyną, jeśli w pierwszym komentarzu wyskakujesz z maseczkami przed monitorem.
Sorry memmory, zdemaskowanie już nastąpiło.
@Vegeta696: łżesz :3