Wpis z mikrobloga

Bardzo dobry film mixera. Mam nadzieję, że chłop wklepie Popo i wróci na wlasciwe tory. Widać, że Friz nie przepada za Mixerem.
#friz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Synsynasmoka: jak dla mnie to znowu zgrywa ofiare jak po rozstaniu z murcix i tyle. Potrzebuje zlapac widzow, bo wie, że juz jest bliski dna. Dobrze radzi sobie z manipulacja po prostu tak jak jego kolezanka lexy co lapie tez dzieci na to na insta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@nammah: jestem ciekawy gdzie według Ciebie zgrywa ofiarę w najnowszym vlogu. Jak dla mnie idealnie z klasą wbił szpileczek Frizowi i Wersow.
Warto przypomnieć że ekipa cały czas po odejściu Mixera cisnęła z niego lekka beczkę na filmach a wyjście na jaw tej akcji z Murcix i Nowciaxem na bank musiało mieć w sobie drugie dno
  • Odpowiedz
@Synsynasmoka: bardziej zastanawia mnie to co myśli friz na temat tego że tromba widzi się z mixerem który nagrywa odc z jego byłą dupą która jak wszyscy dobrze wiemy p--------a o nim u trumana XD
  • Odpowiedz
@Synsynasmoka: nie wiem jak ludzie nie zauważają tego że Mikser jest mega inteligentny i ma żarty na poziomie a wy ,,stypiarz" etc. to że (nie wiem czy to potwierdził) może zmagał się z depresją c---a was interesuje może doszedł do pewnych wniosków do których potrzeba mózgu i tak się zaczęło co nie znaczy ,że teraz też taki jest bo widać pozytywną różnice
  • Odpowiedz
@bi4ly_: Mega pompowanie tego że Murcix z Nowciaxem uprawiała s-x. Wiadomo, dorośli ludzie ale jeśli mówią o takich sprawach publicznie to na bank chcieli dodatkowo upokorzyć Mixera, ze kumpel z ekipy puka jego laskę....
  • Odpowiedz