Niedawno był w Niemczech emitowany program pt, ,,traumfrau gesucht", czyli niemieckie przegrywy które nie mogły sobie znaleźć laski u siebie płacą 1600 euro za usługi tzw. ,,partnervermittler" czyli kogoś kto im tą laskę znajdzie. Zgadnijcie jaki kraj jest największym rynkiem dla Niemców? Tak jest to właśnie Polska w której żyją najbardziej plugawe kobiety świata czyli p0lki.
P0lki są nawet tak plugawe i ,,brudne" że zgodzą się być żoną ,,rezerwową", tak jak widzimy na tym odcinku poniżej. 26 letni grubas Dennis który miał chyba z 50 randek w różnych krajach miał brać w końcu ślub z Rumunką ale ona zrezygnowała więc co zrobił nasz amant? Jak gdyby nigdy nic zaproponował ślub p0lce z którą spotkał się wcześniej ale zostawił ją sobie ,,w zapasie". Co prawda małżeństwo nie trwało długo ale sam fakt zgody na coś takiego i do tego z grubym okularnikiem 2/10 jest uwłaczające godności tego kraju. Bo jak wiemy p0lki godności nie posiadają. ¯\_(ツ)_/¯ #przegryw #blackpill #zwiazki #rozowepaski #p0lka #logikarozowychpaskow #niemcy
. Co prawda małżeństwo nie trwało długo ale sam fakt zgody na coś takiego i do tego z grubym okularnikiem 2/10 jest uwłaczające godności tego kraju. Bo jak wiemy p0lki godności nie posiadają.
@Medel1n_: Chociaż chłop podpisał jakąś intercyzę, czy p0lka jest już ustawiona?
@AntyBohater: Pobrali sie w Vegas i p0lka na koniec powiedziala, ze dopoki malzenstwo nie zostanie uwierzytelnione w Niemczech to w sumie nie sa malzenstwem, a z uwierzytelnieniem mozna poczekac xD
@Kresse: Ale jednak nie są już razem. Nie oglądałem tego dokładnie bo cringe jak #!$%@?. Ten stary jeszcze lepszy, Powiedział że Polska była kiedyś częścią Niemiec więc pewnie mówimy po niemiecku xD
@Medel1n_: Na podstawie jakiegoś głupiego komercyjnego programu stwierdzasz, że polki są plugawe, nie mają godniści itp. W innym poście odpisałeś mi, że polacy traktują polki jak księżniczki. Z tego co widzę przeczysz sam sobie. Widać jak Ty traktujesz kobiety ( jeżeli utożsamiasz się jako polak) i bardzo współczuję twojej plugawej i bez godności polce (o ile ą masz) xD
@Malinowy_homar_: Ja to stwierdzam na podstawie własnych doświadczeń. Mówie płynnie w 3 językach w tym po polsku i zgadnij w którym języku najciężej jest mi poderwać p0lkę na emigracji? Właśnie po polsku.
Co do tego że p0lacy traktują p0lki jak księżniczki i są w stosunku do nich ulegli to przecież 100% prawda. Traktują je zbyt dobrze a te nimi gardzą.
@Medel1n_: No ale nie wiem dlaczego Cię to dziwi jeżeli podrywałeś polki na emigracji? One najczęściej wyjechały tam po to, żeby zostać i poznać jakiegoś obcokrajowca i ułożyć sobie z nim życie za granicą. Z większością te zbyt dobre traktowanie kobiet jest przez tych mężczyzn z syndromem miłego gościa. Taki ktoś jeżeli za swoje nadskakiwania nad kobietą nie dostaje od niej tego czego oczekuje, staje się sfrustrowany, zły i wylewa
@Malinowy_homar_: Tak wyjechały tam żeby poznać obcokrajowca ale władając językiem na poziomie podstawowym mogą liczyć tylko na stanowisko jego prywatnej dziwki którą można przelecieć. Znam jednego mokebe 175cm wzrostu który był z taką p0lką 3 lata a potem jak to powiedział ,,znudziła mu sie". One wyjeżdżając do prac sezonowych #!$%@?ą się na potęge a potem wracają do Polszy i udają grzeczne żeby wyrwać frajera.
@Medel1n_: No ok. ja znam sytuację gdzie polak 175 rzucił polkę bo mu się znudziła i co? Nie wydaje mi się, żeby to zależało od narodowości. A co z tą Niemką, Albanką i Turczynką? Byłeś z nimi w związku, że wiesz że są lepsze? Wydaje mi się, że nie. Nie trzeba nienawidzić polskich kobiet bo kilka okazało się nie fair. Ja tam mam inne zdanie o polkach. Za granicą nigdy
Ja tam mam inne zdanie o polkach. Za granicą nigdy nie pracowałem, więc nie wiem jak się zachowują tam na emigracji i mało mnie to obchodzi bo z nimi żyć nie będę
@Malinowy_homar_: Skąd wiesz że nie będziesz, może trafisz na laskę która pracowała gdzieś w Anglii i puszczała się z połową bliskiego wschodu. Myślisz że ona Ci o tym wspomni? xD
P0lki są nawet tak plugawe i ,,brudne" że zgodzą się być żoną ,,rezerwową", tak jak widzimy na tym odcinku poniżej. 26 letni grubas Dennis który miał chyba z 50 randek w różnych krajach miał brać w końcu ślub z Rumunką ale ona zrezygnowała więc co zrobił nasz amant? Jak gdyby nigdy nic zaproponował ślub p0lce z którą spotkał się wcześniej ale zostawił ją sobie ,,w zapasie". Co prawda małżeństwo nie trwało długo ale sam fakt zgody na coś takiego i do tego z grubym okularnikiem 2/10 jest uwłaczające godności tego kraju. Bo jak wiemy p0lki godności nie posiadają. ¯\_(ツ)_/¯
#przegryw #blackpill #zwiazki #rozowepaski #p0lka #logikarozowychpaskow #niemcy
@Medel1n_: Chociaż chłop podpisał jakąś intercyzę, czy p0lka jest już ustawiona?
@Medel1n_: XD
Co do tego że p0lacy traktują p0lki jak księżniczki i są w stosunku do nich ulegli to przecież 100% prawda. Traktują je zbyt dobrze a te nimi gardzą.
Ja nie obwiniam każdej kobiety bo
@Malinowy_homar_: Skąd wiesz że nie będziesz, może trafisz na laskę która pracowała gdzieś w Anglii i puszczała się z połową bliskiego wschodu. Myślisz że ona Ci o tym wspomni? xD