Aktywne Wpisy

Burczan +33

cpt_foley +966
W jaką korposektę się #!$%@?łem to ja nawet nie xD
Nie poszedłem w czwartek i piątek do pracy że względu na ból pleców, przyniosłem zwolnienie, dostałem zastrzyk itp.
Mój dobry ziomek podsłyszal na kawie że moje kierownictwo na kawce na mnie wsiadło, że jak tak można, że są przecież żądaniówki, oni chodzą do pracy mimo bólów, że on to nie był na zwolnieniu od 22 lat.
Przed chwilą wprost powiedziałem temu ostatniemu
Nie poszedłem w czwartek i piątek do pracy że względu na ból pleców, przyniosłem zwolnienie, dostałem zastrzyk itp.
Mój dobry ziomek podsłyszal na kawie że moje kierownictwo na kawce na mnie wsiadło, że jak tak można, że są przecież żądaniówki, oni chodzą do pracy mimo bólów, że on to nie był na zwolnieniu od 22 lat.
Przed chwilą wprost powiedziałem temu ostatniemu

#django #python #programowanie
@ivall: bo jest debilem, pozdrawiam
@ivall: o #!$%@? jasny xD nie czytaj tego chyba ze w kategorii humor
@kubas89: xD
jakby uzył wzorca rejestru do tych funkcji jeszcze by przeszlo ale pakowanie do nich requesta (xDD) to juz błąd gruby
oznacza to ni mniej ni wiecej ze jesli chcesz uzyc tej funkcji np createNote gdzie indziej w kodzie to musisz konstruować HttpRequest i go tam wpychać xD
@ivall: ten kod jest napisany w taki sposob, ze kazdy nawet z bardzo mala wiedza o programowaniu obiektowym zrozumie co tu sie dzieje. moze dlatego tak pisze. dlaczego nie uzywa pep8? nie wiem, ale pep8 to nie jest swiety graal. w bibliotece standardowej tez masz sporo kodu pisanego wbrew pep8. pep8 to
@filozof900: matko wy tam tak programujecie?
@filozof900: pep8 jest po to by nastepna osoba co siadzie po tobie do niego miała łatwiej, to nie jest "tylko konwencja", jakoś pycasem nikt w javie nie wali
to sa function views w django, nie trzeba odrazu drfem walić