Aktywne Wpisy
zszargane-nerwy +424
Tak oto wygląda równouprawnienie w praktyce - panie wychodzą z pracy o godz. 11:00, panowie pracują do końca :) Dzięki temu inkluzywnemu rozwiązaniu panowie, zamiast zająć się obsługą swoich zadań, będą "ogarniać pracę urzędu" czyli odbierać telefony i tłumaczyć ludziom, że ich sprawy nie zostaną dziś załatwione, bo 85% urzędu zostało oddelegowane do mycia okien i gotowania żurku.
Pracownicy Urzędu Miasta i Gminy we Wrześni pozdrawiają pozostałych pracowników budżetówki, którzy przy okazji
Pracownicy Urzędu Miasta i Gminy we Wrześni pozdrawiają pozostałych pracowników budżetówki, którzy przy okazji
mirko_anonim +18
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Śmieszą mnie chłopy co chodzą na siłownie, oczywiście żaden się nie przyzna że robi to dla kobiet tylko "dla siebie" taa xD. Zwłaszcza popularność siłowni wystrzeliła w kosmos w ostatnich latach akurat jak na rynku matrymonialnym jest coraz gorzej. Nie znam żadnego chłopa, który by dla samego siebie: trzymał restrykcyjną dietę, chodził wcześnie spać żeby się wysypiać, unikał używek, regularnie ćwiczenia, itd. To tak jakby siedzieć w domu w
Śmieszą mnie chłopy co chodzą na siłownie, oczywiście żaden się nie przyzna że robi to dla kobiet tylko "dla siebie" taa xD. Zwłaszcza popularność siłowni wystrzeliła w kosmos w ostatnich latach akurat jak na rynku matrymonialnym jest coraz gorzej. Nie znam żadnego chłopa, który by dla samego siebie: trzymał restrykcyjną dietę, chodził wcześnie spać żeby się wysypiać, unikał używek, regularnie ćwiczenia, itd. To tak jakby siedzieć w domu w
Jeżeli dzwoni do mnie telefon to co pokazuje zegarek i czy daje możliwość odebrania telefonu? (oczywiście na słuchawkach)
Jak długo posiadasz zegarek i czy go polecasz? Obecnie używam Galaxy Watch i Pebble Time Steel, ale brakuje mi moich G-Shocków a ten zegarek wydaje się posiadać wszystko na czym mi zależy z wyżej wymienionych.
Brałem pod uwagę Fenixy i inne duperszmity, ale tak szczerze to nie dbam
Posiadałem zwykłego Instincta, teraz mam Solara. Bateria i chip gps to sztos. Do tego ładowanie solarne. Używam go głównie do wypraw pieszych po górach, jestem mega zadowolony. Jedyne czego mu brakuje to płatności.
Od Fenixa o tyle lepszy, że jest cały z tworzywa. W Fenixach metalowy pierścień powoduje wariowanie gpsa wc trudnym terenie.
Co do koloru to już kwestia indywidualna. Miałem zwykłego i teraz mam Solara w kolorze czerwonym. Moim zdaniem nie warto dopłacać do wersji tactical (chyba że sam kolor Cię rajcuje).
Instinct dzisiaj doszedł i jak na razie jestem zadowolony, a jak między nami nie zatrybi do go puszczę dalej. ¯\_(ツ)_/¯
Ja byłem w podobnej sytuacji jak ty miałem już Apple watcha, zegarki od samsunga, od xiaomi i teraz mam tego garmina. Powiem Ci że wąchałem się czy mi przypasuje ale jest naprawdę spoko, nie tylko jako typowo sportowy zegarek ale taki na codzień.
Fajna sprawa to np podświetlenie jak ustawiasz tylko na przycisk to podświetlasz sobie i świeci tak długo jak
Instinct to taki trochę mariaż moich ukochanych G-Shocków (posiadam obecnie 3) z tym co najlepsze w moim ukochanym Pebble. Jestem nastawiony optymistycznie, niestety na razie czekam aż się naładuje. ;)