Wpis z mikrobloga

Parę rozkmin, może ktoś pomoże ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1. Czy widzieliście kiedyś film na którym prezes albo gapa przepracowali 8h?
2. Ile dni w roku ww. nie piją alko XD
3. Czy mała jest podobna do ojca i jak niby może być nn w akcie urodzenia, mówcie co chcecie, ale nie znam nikogo przynajmniej u nas w sanepidowskim zamordyźmie żeby "przez przypadek" mu ojca nie wpisali w akcie urodzenia.
4. Prezes powiedział, że wyłożył już lachę na pizzerię. Jak myślicie po co oni to ciągną ?
5. Czy obie nasze gwiazdy planują powrót do sanepidu z uwagi na to, że po prostu ten wolny rynek ich zjadł ;) ?
6. Żeby się prezes nie obraził, albo nie groził mi pozwami - to sam to jasno powiedział, czy obie główne aktorki z czasów polonii to, że tak powiem panie "układowe". Jeżeli tak to w takim razie co listonosz tam robi :D
7. Pytanie pół zartem/pół serio - czy szkoda wam mireczki drogie Krzysztofa, że zwiedziony wizją super możliwości przeleciał dokładnie pół świata po to żeby sprzedać ze 100 pizz ;)

Oglądam tak ten nasz klan wykopowy i po prostu akcje tutaj są jak z seriali południowoamerykańskich ( ͡° ͜ʖ ͡°)

ps. jakby to Prezes czytał - to ja osobiście jestem bardzo wdzięczny za te seriale i jestem zmartwiony brakiem "kontentu".

#raportzpanstwasrodka
  • 11
  • Odpowiedz
@fiddle A po co ma pracowac 8h? Lepiej nagrac 12 minut, zlozyc w kolejne 30 minut, zrobic zrzutke, zrobic lajwa raz na tydzien, wziac kase z patronata. Calosc z godzinne dziennie zajmuje, a reszte czasu mozna imprezowac i chodzic na grile.
  • Odpowiedz
@fiddle: Ad 7 nie szkoda, bo to taki sam nieudacznik jak cała reszta ekipy z Cambodia, poza tym grubas niejedno ma na sumieniu. Całe życie na obczyźnie, niczego się nie dorobił, do Polski chciałby wrócić, ale nie może. Rodzinę rzekomo ma i ta niby rodzina ma do niego przylecieć z cywilizowanego kraju dziadostwa. Tu się nic kupy nie trzyma.
  • Odpowiedz
czy szkoda wam mireczki drogie Krzysztofa, że zwiedziony wizją super możliwości przeleciał dokładnie pół świata po to żeby sprzedać ze 100 pizz

@fiddle: szkoda/nie szkoda ... krzysztof jest naiwny optymista i czesto swoimi wypowiedziami na granicy filozofii potwierdzal, ze lyka folie bez popitki + jak ci dojdzie kryzys wieku sredniego ok piecdziesiatki to jest taka tragedia ze latwo w zyciu poplynac ... pewnie ze szkoda ... tylko z takimi decyzjami
  • Odpowiedz
@livegoal: No coś Ty, on ma z tego co pamiętam 300k wyświetleń miesięcznie, to jest jakieś 600-1000pln na polskim YT. Dodaj do tego 1150pln przed prowizją z patronite to masz 400-500usd miesięcznie. Do tego dochodzą lajwy, ale tam bieda ostatnio.
  • Odpowiedz
@iolsh: jak kryzys wieku średniego to tylko w Kambodży gdzie byle spocony grubas za drobniaki ma szansę na seks i otwarcie własnego biznesu. Ale zaraz - Krzychu ani nikogo w tej Kambodży nie pukał, ani złamanego grosza na pizzy nie zarobił. Zamiast tego wypłukał się z $$ i mieszka z łysym Mongołem jak jakiś pedał. A rodzina za oceanem spokojnie czeka aż się gościu wyszumi. Kto łyka te brednie? To
  • Odpowiedz
@fiddle O prezesie mowie. Prezes jakbyl zdrowy to mial srednio milion wyswietlen, a w szczycie pod 2 miliony. Wiec ok 1-1.5k$ z yt i troche z patronite, zrzutek i lajwow to z 2k$ total.
Widocznie mu to wystarcza a reszte czasu woli poswiecic na co innego, np pukanie kmerek i imprezowanie.
  • Odpowiedz
Prezes jakbyl zdrowy to mial srednio milion wyswietlen, a w szczycie pod 2 miliony.

@livegoal: nie wiem o czym piszesz ... nawet srednio 25k wyswietlen x 30 dni to 750k w miesiacu co i tak jest mocno zawyzona wartoscia... jak byl zdrowy? Tzn kiedy? Jak nie chlal?
  • Odpowiedz