Aktywne Wpisy
Krzewiciel_prawdy +527
Mirabelki i Mireczki moje kochane.
19 marca, czyli mniej więcej 100 dni temu mój wpis o cenach #kakao polubiło wielu z Was.
Oryginał tutaj: https://wykop.pl/wpis/75505317/ceny-kakao-jak-juz-wspominalem-wywalilo-obecna-cen
Obiecałem, że periodycznie dam znać jak wygląda sytuacja na tym rynku. Ot, proste, wykopowe porównanko z jakich ta społeczność zawsze słynie. Krzywda nikomu się nie dzieje.
19 marca, czyli mniej więcej 100 dni temu mój wpis o cenach #kakao polubiło wielu z Was.
Oryginał tutaj: https://wykop.pl/wpis/75505317/ceny-kakao-jak-juz-wspominalem-wywalilo-obecna-cen
Obiecałem, że periodycznie dam znać jak wygląda sytuacja na tym rynku. Ot, proste, wykopowe porównanko z jakich ta społeczność zawsze słynie. Krzywda nikomu się nie dzieje.
mentari +220
1. Czy widzieliście kiedyś film na którym prezes albo gapa przepracowali 8h?
2. Ile dni w roku ww. nie piją alko XD
3. Czy mała jest podobna do ojca i jak niby może być nn w akcie urodzenia, mówcie co chcecie, ale nie znam nikogo przynajmniej u nas w sanepidowskim zamordyźmie żeby "przez przypadek" mu ojca nie wpisali w akcie urodzenia.
4. Prezes powiedział, że wyłożył już lachę na pizzerię. Jak myślicie po co oni to ciągną ?
5. Czy obie nasze gwiazdy planują powrót do sanepidu z uwagi na to, że po prostu ten wolny rynek ich zjadł ;) ?
6. Żeby się prezes nie obraził, albo nie groził mi pozwami - to sam to jasno powiedział, czy obie główne aktorki z czasów polonii to, że tak powiem panie "układowe". Jeżeli tak to w takim razie co listonosz tam robi :D
7. Pytanie pół zartem/pół serio - czy szkoda wam mireczki drogie Krzysztofa, że zwiedziony wizją super możliwości przeleciał dokładnie pół świata po to żeby sprzedać ze 100 pizz ;)
Oglądam tak ten nasz klan wykopowy i po prostu akcje tutaj są jak z seriali południowoamerykańskich ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ps. jakby to Prezes czytał - to ja osobiście jestem bardzo wdzięczny za te seriale i jestem zmartwiony brakiem "kontentu".
#raportzpanstwasrodka
@ciec-aniol_A4: No ciekaw jestem jak to wygląda naprawdę, ale ogólnie wywalił z 10-15k usd i lipa :D
@fiddle: szkoda/nie szkoda ... krzysztof jest naiwny optymista i czesto swoimi wypowiedziami na granicy filozofii potwierdzal, ze lyka folie bez popitki + jak ci dojdzie kryzys wieku sredniego ok piecdziesiatki to jest taka tragedia ze latwo w zyciu poplynac ... pewnie ze szkoda ... tylko z takimi decyzjami
Widocznie mu to wystarcza a reszte czasu woli poswiecic na co innego, np pukanie kmerek i imprezowanie.
@livegoal: nie wiem o czym piszesz ... nawet srednio 25k wyswietlen x 30 dni to 750k w miesiacu co i tak jest mocno zawyzona wartoscia... jak byl zdrowy? Tzn kiedy? Jak nie chlal?