Aktywne Wpisy

Santiego +237
Poskładałem w weekend zapytania, na Pradze za 40m trzeba już wyłożyć 800k, na dalekiej Białołęce za 45m 700k, po 6 latach bycia analem w korpo nie mam nawet zdolności aktualnie, nie mówiąc o dodatkowych 100k na wykończenie xD Zaczynam rozważać wylogowanie z wyścigu gdzieś do Kanady, albo w jakieś cieplejsze rejony, bo kij z marchewką już tak się wydłużył, że przestaję go widzieć od tej wady wzroku po klepaniu w komputer po

Kostor95 +2
Zaprosiłem dziewczynę na chatę i chciałbym odpalić jakiś fajny #film zależy mi na wysokiej jakości wizualno-dźwiękowej ponieważ do użytku mamy Dolby Atmos. Macie jakieś fajne propozycje w klimacie „dla dwojga” gdzie oprócz wciągającej fabuły otrzymamy doznania dźwiękowe? Ona całe życie oglądała filmy na laptopie i w domu na telewizorze w salonie, więc pewnie tak czy owak usłyszy różnice, ale jednak zależy mi na tym efekcie „wow” i potrzebuje do tego

źródło: comment_1631155034PNK6uj8SnKYVum9rAX4WQf.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@ovation: Co ciekawe u niektórych małp za sprawą ewolucji wyksztalcila sie inteligencja, inne dalej prowadza wojny plemienne
@NoCap: inni prowadzili wojny plemienne abyś ty teraz nic nie musiał.
Cos jak na tym filmiku na jutubie gdzie koles tlumaczac kobiecie dlaczego potrzebni jej do przezycia mezczyzni musi jej wykladac jak malemu dziecku ze bez pradu nie bedzie
Komentarz usunięty przez autora