Wpis z mikrobloga

Nie jest pewne czy Olgierdano ostatecznie zamknie kanał pozostawiając za sobą cały bajzel czy zostanie chociazby dla swojej spolecznosci którą wokół siebie stworzył. Przyznam się bez bicia mam 30 lat co weekend lajt Olgierdano leci w tle, zacna muzyka w moim guscie jest magia.
Wysyłam donejty ponieważ bawie się przednie ogladsjąc folmiki Ola, gosciu ma Charyzmę, poczucie humoru, wszystko to czego nie ma menel. Doceniam też inicjatywy charytstywne czy inicjatywa wywalenia Sławka. Moja zaplata jest gestem docenia ogólnego wkladu Olgierdano w uniwrsum i noe widzę w tym nic złego ponieważ Olo w przeciwienstwie do menela jest czlowiekiem czynu.
Ostatnio w spolecznosciach pojawily sie dwie informacje. Jedna o wycofaniu sie Olgierdano, druga o taktycznych zmylkach.
To byloby zbyt proste gdy Olo sie wycofał. Juz predzej Fiodorczuk jest zdolny do tskich akcji. Jsk to kirfys fiodor pieknie podsumoeal samego siebie "Mocny w gębie kupa w majtkach".
Powinnismy sie raczej przyzwyczajac do taktycznych zagrywek ze strony Olgierda. Juz nie raz ekoludkowi czy sławkowi wydawało się , że triumfują , że Olo nie ma wstepu do belwederu po czym Olo pojechal odebrac komputery zzlozyl kanal kononowi i znowu wygrał. Trwa wojna infomacyjna w najlepsze i jeszcze nieraz nie dwa olgierd wyda fake news w spolecznosciach. Nie sadze tez , ze nasi milusinscy tak po prostu zostali porzuceni. Na to liczy wlasnie Slawek. A najwieksza kara dla Slawka bedzie w jakis sposob definitywne odciecie slawka od szkolnej. Byc moze na drodze sadowej. To tez jest rozwiazanie poza tym w belwederze zawital garnitur.
Pamirajcie "coś miałaś ale tego już nie masz".

Aha co do Barneya za biedny jest by przekupic Konona. Nie bedzie opla. Blazenada roku
#kononowicz
#wolnaszkolna
#kononowicz #patostreamy
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WulkanizatorOponMozgowych: a ty tak powaznie liżesz stulejke menelowi i odwłok rudemu? Kur.a zarzucają mi pipki lateksowo bobolskie że jestem psem Olgierda, ok niech sobie piszą te bzdurki ale ja nigdy nie zrozumiem i i to głownie o to chodzi jak można być za andrzejewskim i nowakiem, jak można te dwa śmiecie bronic. Wez mi to wytłumacz
  • Odpowiedz
@WulkanizatorOponMozgowych: chłopie bądz facet i przyznaj się do tego po czyjej stronie jestes. Nie chce mi się przyglądać twoich postów ale po systematycznym plusowaniu rudemu czy np zagmadfanemu podnózkowi menela wiadomo kim jesteś. Nikim. Jeszcze się wypierasz brechta z ciebie
  • Odpowiedz
@ryba9: Plusuję zwykle dla jaj, na przekór większości. Nie lubię hejterów i zapewniam im tę samą rozrywkę, co oni komuś innemu. Natomiast nazywanie mnie lateksem, bobolakiem czy zwolennikiem sraawka, sorry nudne to i absurdalne, spływa to po mnie...
@InnyPunktWidzenia: Gdybym nie odpowiedział, to byłoby jeszcze gorzej, gdyż jestem u ciebie na przegranej z góry pozycji. Mogę to zrozumieć, takie masz towarzystwo, więc grasz jak wszyscy w tym gronie
  • Odpowiedz