Aktywne Wpisy
jmuhha +25
Koleżanka stwierdziła, że jak ubieram się w Pepco to jestem dla niej biedaczką ( ಠ_ಠ) pomimo, że łapie tam oryginalne koszulki Pepco za 15 zl
Co o tym myślicie?
Co o tym myślicie?
Osoba ubierająca się w pepco
- Jest biedaczką 19.8% (676)
- Sklep jak sklep 80.2% (2745)
MokryWloch92 +13
jak wyjść z #przegryw z taką m0rdą jak moja? nie ma już dla mnie nadzieji #pokazmorde #logikarozowychpaskow
#bialorus
@Ciapatus: A znasz zachodni kraj tak cynicznie łmiący własne zobowiazania w wielu sprawach jednoczesnie? Bo to w tym problem.
Jeżeli tych uchodzców naprawde wyrzucono to złamano prawo.
@Golfinho: przecież oni ich do przejscia nie dopuszczaja. znasz sprawe z Czeczenami sprzed kilku lat? wtedy był obóz pod granica na 500 osób. dopuszczali ich do przejscia ale nie wpuszczali do PL. efekt? odszkodowania po kilkadziesiat tysiecy euro dla każdego Czeczena za odmowe przyjecia wniosków.
@szurszur: w wielu to znaczy jakch? Pushback faktycznie jest nielegalny, ale już wcześniej stosowały go Grecja czy Włochy i unia nie kiwnie palcem bo jest to w interesie głównych państw unijnych, do których chcą się dostać ci ludzie
@Ciapatus: to nie jesteś przeciwny tylko bierny
@szurszur *nielegalnych imigrantów
Komentarz usunięty przez autora
@szurszur:
https://www.gazetaprawna.pl/wiadomosci/kraj/artykuly/8229866,uchodzcy-granica-polsko-bialoruska-europa-imigranci.html